Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvarena želja

Ruža na Majčin dan u Lisinskom: 'Tebi, majko, misli lete'

Ruža Janjiš
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/5
01.05.2016.
u 12:40

Pobjednici The Voicea ispunio se san i na Majčin dan nastupa u Lisinskom na koncertu "Cure i tmabure" na kojem izvodi dvije pjesme

Nakon što je pobijedila u HRT-ovu showu “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” 28-godišnja Ruža Janjiš izrazila je jednu želju – da na Majčin dan u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održi koncert za djecu bez roditelja.

Do ispunjenja te želje nije trebala čekati puno jer će se kao gošća pridružiti Veri Svobodi, Ceciliji Rudić, Viktoriji Kulišić Đenki, Mariji Pavković Snaši, Učiteljicama i ostalim izvođačicama na koncertu “Cure i tambure”.

Uz pratnju Tamburaša za dušu Ruža će 8. svibnja otpjevati dvije pjesme, i to sevdah “Tebi, majko, misli lete” te “Bože, brani je od zla” Toše Proeskog koju je izvela u polufinalu glazbenog showa.

Ruža je imala veliku želju posvetiti koncert svojoj mami koja je preminula kada je Ruža imala samo dvije godine. Nakon mamine smrti o Ruži i njenu bratu brinuli su se tata i baka.

 

– Kada pjevam, uvijek razmišljam o nekome. Nastup koji me odveo u polufinale posvetila sam mami i tati koji su preminuli i više nisu sa mnom – izjavila je Ruža nakon ulaska u polufinale.

Pobjedom u The Voiceu nadomak je ostvarenja svog glazbenog sna zbog kojeg je odustala i od Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku i posvetila se pjevanju u bendu Babylon i u akustičnom duu The Brown Bunny.

– Ne osjećam pritisak jer sam rođena za glazbu. Ovo je moj život. Ne osjećam se sad odjednom slavnom osobom, i dalje sam obična cura, kao i tisuće drugih cura koje u Hrvatskoj gledaju Voice – izjavila nam je nedavno Ruža.

Priznaje da ju je sudjelovanje u showu očvrsnulo i kaže da joj je to odlično životno iskustvo te da ne bi imala ništa protiv da joj karijera krene putanjom kakvu ima prošlogodišnja pobjednica The Voicea Nina Kraljić kojoj je kvaliteta važnija od kvantitete.

>> Rođena sam za glazbu, a pobjeda na Voiceu mi je ostvarenje sna

Ključne riječi

Komentara 1

AL
Alkana
19:59 01.05.2016.

Čestitam pobjednici! Roditelji ju dalje prate s neba i sretni su zbog njene pobjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije