Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izostao interes publike

RTL ukida povijesni reality "Anno"

anno
Foto: RTL
1/3
27.09.2016.
u 14:27

Umjesto predviđena četiri mjeseca, show je sniman mjesec dana, a nagrada je s 500 smanjena na 200 tisuća kuna

Ni mjesec dana od početka prikazivanja, RTL je odlučio ukinuti povijesni reality show “Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.”

– Kao i do sada, RTL-u su gledatelji na prvom mjestu, a kako “Anno” nije naišao na njihovo odobravanje, odlučili smo s projektom završiti ranije. S obzirom na skraćeno trajanje, kandidati se natječu za nagradu od 200 tisuća kuna – priopćili su s RTL-a. Naime, plan je bio da se show snima i traje četiri mjeseca i pobjednik je trebao osvojiti pola milijuna kuna, ali zbog loše gledanosti show će završiti prije predviđenog. Večeras se u dvorcu Ribnik pokraj Karlovca, u koji se krajem kolovoza uselilo 16 natjecatelja, snima posljednja epizoda u kojoj će se doznati pobjednik i taj ćemo nastavak gledati na samom kraju emitiranja showa. Voditeljica showa je Antonija Blaće, a u posebnim prilikama kao suvoditelj bi joj se pridružio Miroslav Škoro.

Ključne riječi

Komentara 8

MI
mihao
15:34 27.09.2016.

Dajte Cobru 11 sad

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
17:08 27.09.2016.

Hahaha nova tv ih je oderala ko stoku

RI
rikavac
19:53 27.09.2016.

Pa za te novce koje nudite nagradu ste mogli otkupit serija koje se vrte na HBO i Filmova hitove a ne vi snimate neku glupost i pustate Dva i pol muskarca stare epizode i samo ih iz dana u dan ponavljate. Ima i novih epizoda bez Charlija. Rtl je naj gora tv u Hrvatskoj. Kviz Pet na Pet pa Bitka za skladiste zalagaonica zalosno i jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije