Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Programski noviteti

RTL predstavio novu informativnu emisiju Zorana Šprajca 'RTL Direkt'

rtl direkt
Foto: RTL televizija
1/7
17.04.2015.
u 15:32

U novom studiju RTL televizije predstavljena je nova informativna emisija na čelu s voditeljem i urednikom Zoranom Šprajcem.

RTL televizija postala je bogatija za još jednu informativnu emisiju ''RTL Direkt'' kroz koju će gledatelje voditi iskusan voditelj i urednik Zoran Šprajc

Novi late night news magazin predstavio je Ivan Lovreček, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a Hrvatska.

– U emisiji RTL Direkt gledatelji će dobiti pregled najvažnijih događaja dana, kao i najnovije vijesti večeri, a one priče koje su od posebnog interesa i važnosti će obraditi, ne samo u formi reportaže, već i kroz studijske intervjue s najaktualnijim gostima pa će često stolica preko puta Šprajca biti ''vruća'' – najavljuje Lovreček.

Novim konceptom informativne emisije zadovoljan je i Šprajc kojeg osim novih poslovnih izazova ispunjava i dobra atmosfera unutar redakcije.

– Upoznao sam ljude koji su ispunili moja očekivanja, ne samo u profesionalnom smislu, nego i u kolegijalnom smislu. Ovdje je jednako ugodno raditi šest ili sedam sati u studiju i probavati kadrove kao i otići s ljudima preko puta na kavu. RTL je za sada ispunio moja očekivanja, a ja se nadam da ću odsad i ja ispunjavati njihova očekivanja s ovim našim projektom koji imamo i kojemu se ja osobno vrlo veselim. I za mene je ovo jedan novi izazov i novo iskustvo – izjavio je Šprajc

Osim sadržaja i forme, RTL Direkt imat će i potpuno drukčiji vizualan identitet zahvaljujući najsuvremenijoj tehnološkoj opremi

Glavni urednik Informativnog programa RTL-a Igor Bobić na predstavljanju nove informativne emisije napomenuo je kako su ovime napravili jednu cjelinu informativnog programa koju nema ni jedna druga televizija. 

>>Zoran Šprajc napušta N1 i odlazi na RTL

>>Zoran Šprajc otišao s HTV-a i prešao na novi kanal N1

Komentara 8

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:41 17.04.2015.

Hoće li biti skloni Partiji kao i dosadašnje emisije RTL-a u Hrvatskoj? Tko bi rekao da će jedna tako ugledna europska tv kuća u Hrvatskoj gurati reformirane komuniste...

FR
Franciskoo
16:01 17.04.2015.

@Croatia2015., a što tek reći za Deutsche Telekom, pogledaj njihov tportal i crvenu propagandu na tom mediju, katastrofa, bojkotiram sve vezano za HT, još samo da prodam one bezvrijedne HT dionice kojima je vrijednost pala barem 50%, katastrofa na što sam bacio lovu.

IS
istina00
15:58 17.04.2015.

zbog njihovog izrazitog "ljevičarenja" odavno ne gledam RTL, a ako je tamo došao i šprajc, onda se moje negledanje produžuje na vječnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije