Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo nebo zna

Romantični striper, boksač i DJ iz Rumunjske bore se za naklonost medicinske sestre strogih kriterija

Samo nebo zna
Foto: RTL
1/4
13.02.2017.
u 15:04

Natjecateljica RTL-ovog showa skoro svakom kandidatu je pronašla manu, počevši od predebelih obrva, dlake na madežu do čudnog glasa

Treći ciklus dokumentarne sapunice 'Samo nebo zna' dovodi i treću kandidatkinju showa, Jelenu Lukač iz Koprivnice.

Medicinska sestra po struci, Jelena bi voljela pronaći dečka i započeti ozbiljnu vezu. Plavokosa 23-godišnjakinja ima visoke kriterije, a morat će odabrati između romantičnog boksača Svena, studenta Petra, odbojkaša Antonija koji voli svirati gitaru, stripera Edisa, manekena Davida, te Georgea, glazbenog menadžera i DJ-a iz Rumunjske s adresom u Gospiću.

Iako je Jelena skoro svakom kandidatu pronašla manu, počevši od predebelih obrva, dlake na madežu te čudnog glasa, pronašla je i svoje favorite.

A tko su sretnici koji su se Jeleni svidjeli i prije nego li ih je vidjela kako izgledaju u sadašnjosti gledatelji RTL televizije saznat će večeras u 20 sati.

>>Prepoznajete li ove poznate osobe, ovako će izgledati za 20 godina

>>Dora i Josip: Zbog udaljenosti ostali smo prijatelji!

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
17:43 13.02.2017.

Koji bljak od emisije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije