Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život poslije Big Brothera

Rina se skinula, Mrkvica radi kao asistent direktora, a Deša se kaje zbog ulaska u show

rina dehni
Foto: Facebook
1/4
21.11.2014.
u 11:20

Pobjednik pete sezone bio je Krešimir Duvančić koji se samozatajno provukao kroz show te na kraju izašao kao pobjednik...

Peta, egzotična sezona Big Brothera prikazana je 2008. godine, a umjesto u zagrebačkoj Dubravi, show se snimao u Kantanu, gradu četrdesetak kilometara zapadno od Bangkoka.

Pobjednik pete sezone bio je Krešimir Duvančić koji se samozatajno provukao kroz show te na kraju izašao kao pobjednik, pišu 24sata. Menadžer iz Zagreba izjavio je da mu se život nakon showa i nije previše promijenio. Jedino što je izašao bogatiji za nešto više od milijun kuna. Ipak, nastavio je živjeti svojim životom.

– Zato i dalje živim u istom stanu i vozim isti auto, rekao je Duvančić kojeg smeta kad ga prepoznaju na ulici.

Najupečatljiviji su bili Rina Dehni i Ivan Mitrović Mrkvica, koji su se nesputano prepuštali strastima pred kamerama. Kao najveća zvijezda sezone, Rina je iskoristila priliku i fotografirala se za Playboy. Izjavila je da si je time ostvarila djevojačke snove. Ni Mitrović ne žali što je otišao u Bangkok. – Da mogu ponoviti, ponovio bih opet – rekao je Mrkvica. Danas radi kao atletski trener i asistent direktora u marketinškoj tvrtki. Marko Deša i danas je trener kickboksa, a sjećanja na show i nisu najbolja. – Drago mi je što više nema tog showa u Hrvatskoj – izjavio je Deša.

Danas pokušava drukčije vrijednosti usaditi djeci koju trenira. Pažnju je privukla i Ornela Bešker-Amulić koja je bila najiskrenija u kući. Kao 19-godišnjakinja svima je sve govorila u lice. Show je završila na drugom mjestu, no ni za čim ne žali. Nakon izlaska iz kuće završila je fakultet te otišla u New York. Dvije godine radila je u menadžmentu građevine, a posljednje dvije godine bavi se TV produkcijom. Radila je ovo ljeto dva mjeseca i u Hrvatskoj.

Što se dogodilo s ostalim natjecateljima, pročitajte na portalu 24sata.

>>Kakav im je život nakon Big Brothera? Evo gdje su Hamdija, Brankica i ostali

>>Deset godina od 'Big Brothera': Gdje su i što rade?

Komentara 5

BI
billynik
13:01 21.11.2014.

I ti svoj kruh teško zaradiš Barbara.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:15 21.11.2014.

Joj Rina, to ona što svaku rečenicu počne na Hrvatskom ,a završi na Engleskom jeziku...to je bila ekipa iz snova

Avatar Getrib
Getrib
17:10 21.11.2014.

Poučno za mladež kako se može uz pomoć Big Brothera olako nešto postići u životu bez odricanja i školovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije