Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mini serija Čipka

Priča o tri bogatašice koje kriju mračnu tajnu – koja je od njih ostavila dijete

Čipka
Foto: Promo
1/3
05.07.2015.
u 17:00

Glavne uloge igraju Bess Armstron, Brooke Adams, Arielle Dombasle, Phoebe Cates

Glamur, raskoš i život društvene elite okosnica su radnje miniserije "Čipka" koja se od subote 4. srpnja prikazuje na programu Doma TV.

Serija je nastala još 1984. godine, a napravljena je prema međunarodnom bestseleru Shirley Conran iz 1982. godine.

U seriji igraju Bess Armstron, Brooke Adams, Arielle Dombasle i Phoebe Cates, a radnja počinje kada tri žene budu pozvane u hotel Pierre u New Yorku na sastanak s Lili, svjetski poznatom glumicom. Kada su stigle, Lili, koju igra Pheobe Cates, im je svima postavila pitanje: Koja je od vas kučki moja majka?

Upravo oko tog pitanja vrti se i cijela serija jer su tri žene sklopile dogovor da nikada neće otkriti koja od njih je ostala trudna, ali svoj život nije htjela odrediti majčinstvom pa je dijete dala na posvajanje.

Judy (Bess Armstrong) je žilava samostalna Amerikanka koja se probila do vrha najotvorenijeg američkog časopisa za žene, Pagan (Brooke Adams) je povučena aristokratska Britanka koja je osvojila srce princa, a Maxine (Arielle Dombasle) je elegantna Francuskinja koja je obišla svijet i udala se za aristokrata, a potom saznala da mora spasiti njegovo bogatstvo koje propada.

U odnosu na istoimenu knjigu, u seriji "Čipka" nema četvrte majke, Kate, koja se u knjizi spominje, a njezino zvanje novinarke u seriji je pripisano Judy.

Pheobe Cates, koja je odigrala Lili i s uvodnom rečenicom "Koja je od vas kučki moja majka?" upisala se u anale filmske industrije, dijete je Josepha Catesa, poznatog brodvejskog producenta. Njezin je ujak redatelj i producent Gilbert Cates. Od četrnaeste godine radila je kao model u New Yorku i pojavila se na četiri naslovnice časopisa Seventeen, dvije naslovnice časopisa Elle, na naslovnici britanskog Voguea i u mnogim drugim časopisima.

>>Danju vrstan policajac, noću surovi ubojica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije