Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjera bilježi nove rekorde

Natjecatelji oduševili Kotigu: Svaka čast, pokazali ste kako se igra ovaj kviz!

Dean Kotiga
Foto: Promo
1/3
01.04.2015.
u 10:31

U jučerašnjem izdanju HTV-ova kviza ''Potjera'' postavljen je novi rekord. Troje natjecatelja nadmašilo je lovca Deana Kotigu, što im je donijelo dosad najveći iznos osvojen u kvizu.

Nakon što je u ponedjeljak mladi student prava Anđelo Berković postavio svoj neslavni rekord osvojivši 0 kuna, u jučerašnjoj emisiji postavljen je jedan novi rekord vrijedan pamćenja.

Naime, u jučerašnjoj emisiji svoje zavidno znanje, ali i sklonost timskom radu, pokazali su natjecatelji Mirjana, Zlatko i Bruno koji su ukupno osvojili 250 000 kuna, što je ujedno i dosad najveći iznos osvojen u HTV-ovoj "Potjeri".

U dvije minute zajedničkim snagama uspjeli su točno odgovoriti na 16 postavljenih pitanja i time su u neizvjesnoj borbi uspjeli nadmašiti lovca Deana Kotigu koji je stoički priznao poraz.

– Ekipo svaka čast, najiskrenije mi je drago. Pokazali ste i hrabrost, znanje, kompaktnost i cjelinu. Zaslužujete osvojiti lovu jer ste pokazali kako se igra ovaj kviz i na tome vam kapa do poda – kazao im je Kotiga.

>>Tarik na rubu: Moram biti iskren, nije mi nimalo žao što ste ispali!

>>Volim provocirati pa to radim i u kvizu “Potjera”

Komentara 9

R9
ronaldo 9
11:33 01.04.2015.

Anđelko Berković nije osvojio 0 kn,lovac ga je ulovio, a ovim ljudima svaka čast

OD
odisej22
11:40 01.04.2015.

Andjelko Berković nije uspio osvojiti ni 0 kuna.

IV
ivanjoksimovic
13:54 01.04.2015.

Ja bas volim da pogledam ovaj kviz. Ovo troje takmicara su zaista pokazali zavidno znanje. Narocito gospodjica koja je ko iz topa brzo odgovarala na sva pitanja bez imalo premisljanja. Zaista svaka cast celoj ekipi na 250.000

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije