Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i reprizira

Poljoprivredna TV prenosi sve večeri 'Aurea festa 2015.'

Aurea festival 2014.
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
30.08.2015.
u 22:47

Kako je poznato ta televizija emitira program na četiri platforme u našoj zemlji(Maxtv,Bnet,Viptv i Evotv), kao i na Hometv u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Sedmodnevni „Aurea fest“ u Požegi počeo je u nedjelju uvečer i traje do zaključno sa 5. rujnom, a sve festivalske večeri sa pozornice na Trgu sv. Trojstva izravno prenosi Poljoprivredna TV, te još putem streminga na videoportalu pozeski.hr

Kako je poznato ta televizija emitira program na četiri platforme u našoj zemlji (Maxtv, Bnet, Viptv i Evotv ), kao i na Hometv u susjednoj Bosni i Hercegovini.

- Pored toga svakoga dana u poslijepodnevnim satima na tim platformama emitiramo reprize prethodne večeri - kaže glavni urednik Poljoprivredne TV Ivan Ril dodavši da će to ostvariti produkcijski tim sa pet kamera koje će snimati događanja na pozornici i dvije za snimanje pratećih zbivanja.

Inače raspored prijenosa i repriza moguće je vidjeti na njihovoj stranici poljoprivredna.tv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije