Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Tri,dva,jedan - peci!"

Policajke su se zbog kolača spremne odreći i uniforme

Foto: RTL
1/3
03.12.2016.
u 10:02

Dubravka Kolarić i Marijana Šustić natjecat će se u RTL-ovom kulinarskom showu, a kolegama u pritvoru PU zagrebačke svaki dan zaslade svojim delicijama

Ako su pred kamerama RTL-ova showa “Tri, dva, jedan – peci” Dubravka Kolarić i Marijana Šustić tako vesele, energične i duhovite kao što su bile tijekom našeg razgovora, onda nas očekuje uistinu zabavna sezona. Kad tome dodamo da su obje policajke, sigurni smo da su pred nama nesvakidašnje epizode.

– U show nas je prijavila kolegica što je oduševilo sve koji rade s nama. Svi znaju koliko volimo peći kolače jer ih gotovo svakodnevno nosimo na posao – uglas govore policajke u pritvoru PU zagrebačke. Na pitanje kako su odabrale zvanje za koje se uglavnom odlučuju muškarci, Marijana nam odgovara da je oduvijek bila borac za pravdu, a Dubravka priznaje da je među policajce zalutala i dodaje da u ovom poslu ima sve više žena.

– Nama nije nimalo neobičan prizor kada nam kolegica koja je vitka i tanka u pritvor dovede grdosiju od dva metra u lisičinama – ponosno će policajke čije slastice pritvorenici, zbog propisa, ne smiju kušati. Prijateljice kažu da se u kuhinji nadopunjuju.

– Ja radim u petoj brzini, a Dubravka u trećoj i sve stignemo – kaže Marijana i dodaje da Dubravki zamjera što ne zapisuje recepte. – Napravi remek-djelo, a nema pojma kako je to napravila jer improvizira. Za svoj rođendan ispekla je savršenu tortu koju više nikad nećemo jesti jer nema recepta – smijući se kaže Marijana. Dubravka nam otkriva da je njena prijateljica nenadmašna u pripremanju krema i ukrašavanju, a njoj su jača strana kuglofi i štrukle. Iako su iskusne kuharice, imale su gafova i nezgoda u kuhinji.

– Meni je svekrva sjela na bučnicu prije nego što sam je stavila u pećnicu – kaže Dubravka, a Marijana otkriva da joj se susjedova mačka prošetala po glazuri torte. Na pitanje je li im pečenje kolača terapija protiv stresa od napornog posla, uglas kažu:

– Nama je više jedenje kolača antistresna terapija!

Njihovi ukućani jedva čekaju da show počne, a one ne razmišljaju o pobjedi, no spremne su se odreći policijske karijere da bi otvorile mali restoran s domaćom hranom i kolačima. •

Komentara 2

TO
toljaga22
10:29 03.12.2016.

ajmo Duda ! ☺

AU
austrougarskigeneral
23:15 03.12.2016.

valjda dobro kuhaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije