Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri,dva,jedan - kuhaj

Pogledajte kako su kandidati skoro zapalili kuhinju

Tri,dva,jedan - kuhaj!
Foto: RTL
1/3
28.03.2017.
u 15:39

Željka i Sanja su skoro izazvale požar dok su u pećnici pekle kost za temelj umaka, a dim se bržo proširio i upalio se protupožarni alarm

Na setu showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ često zna biti vatreno, a ovoga puta je atmosfera došla do usijanja toliko da se upalio protupožarni alarm. Odlaskom Željka, Sanja je ostala bez svog janga, a prilagodba na novu partnericu joj ide teže nego što se od uvijek organizirane perfekcionistice, kakva jest, očekivalo. 

„Stavile smo kosti u pećnicu da dobijemo temelj za umak, masnoća je pošpricala i zapalila se“, kazala je Sanja, a Morana se zabrinula da sada neće moći peći patku u pećnici.

„Jako nam se zadimila pećnica. Morat ćemo prsa odraditi na tavi. Bojimo se da meso ne poprimi taj miris zagorene pećnice“, dodala je. No to nije bio jedini problem s kojim se suočio novospojeni par.

Naime, Morena je bacila umak, toliko potreban da finišira Sanjinu izvedbu današnjeg recepta. 

Požar je lokaliziran, a umak preboljen, no hoće li i kako utjecati na izvršenje današnjeg zadatka i uspješnost jela  večeras u 21:20 na RTL-u!

>>Špiček mora kod doktora jer ne osjeća začine

>>Arsen i Željan razljutili Špičeka: Koji ste vi muljatori!

Komentara 1

RI
rikavac
16:01 28.03.2017.

vijest za naslovnice nema sta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije