Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošlo je 20 godina

Pamtimo je kao Marisol, a evo kako danas izgleda poznata glumica

marisol
Foto: Instagram
1/5
08.12.2016.
u 12:13

Erika Buenfil utjelovila je lik Marisol u istoimenoj seriji koja je prije 20 godina kada se počela prikazivati kod nas, bila iznimno popularna

Erika Buenfil, glumica koju smo upoznali u ulozi Marisol u istoimenoj meksičkoj seriji koja je prije 20 godina bila emitirana kod nas i ostvarila je nevjerojatan uspjeh. Za one koji su možda zaboravili, Marisol je bila djevojka koja je od posljedica nesreće u djetinjstvu imala ožiljak kojeg je neprestano prekrivala kosom, a kroz seriju Marisol prolazi kroz klasičan zaolet i rasplet jedne 'sapuničarske' radnje.

Dvadeset godina od početka prikazivanja, danas 52-godišnja Erika još uvijek izgleda jednako lijepo i privlačno te i dalje glumi u telenovelama koje su je i proslavile.

Uloga u "Marisol" pomogla joj je da se izvuče iz teške depresije i ovisnosti o alkoholu za kojim je posezala zbog nesretne ljubavi.

Na društvenim mrežama često s obožavateljima dijeli fotografije iz privatnog života i na tim fotografijama je najčešće sa sinom Nicolasom. Njega je dobila u vezi s bivšim meksičkim predsjednikom Ernestom Zedillom. 

 

Morning. A darle!!

A photo posted by @erikabuenfil50 on

 

 

Que tengan un lindo Día

A photo posted by @erikabuenfil50 on

 

Komentara 1

EB
eleuterio.binghami
13:05 08.12.2016.

Odlučih baciti nešto vremena na večernji, kad evo glorije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije