Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna ruža

Ozlem odvode u bolnicu, u konak dolazi poštar s pismom za Ebru

Crna ruža
Foto: Promo
1/4
17.12.2014.
u 15:29

Ono što će doktorica reći Ozelm, dodatno će ju shrvati, a njezinu težnju za osvetu još samo pojačati. Prva žrtva na koju će se okomiti je Sibel.

Jutro nije dobro počelo za Ozlem. Budi se u bolovima i u krvi. Majka Kadrije i ostale žene iz konaka se zabrinu i hitno je vode u bolnicu. Ono što će doktorica reći Ozelm, dodatno će ju shrvati, a njezinu težnju za osvetu još samo pojačati. Prva žrtva na koju će se okomiti je Sibel.

Netom što je odvedena, u konak dolazi poštar s pismom za Ebru. Narin i Oguz razgovaraju o svojim osjećajima. Oguz govori Narin da ako želi mogu otići negdje drugdje živjeti. Ebru je potresena sadržajem pisma koje je primila. Pred Baranom i Firatom suprotstavila se Kendalu, što ga je stjeralo u kut. Upravo zbog toga Ebru postaje sve sumnjičavija te se odlučuje na potez koji će ostaviti dojam na sve.

S druge strane, Ozlem se više ne može nositi s teretom onoga što je doživjela. I baš kad je pomislila da se više ni u koga ne može uzdati, netko posve neočekivan pružio joj je ruku.

>>Ozlem postaje velika opasnost koju nije moguće zaustaviti

>>Firat ne odustaje od istrage, međutim, upornost će ga skupo stajati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije