Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne treba joj haljina

'Ovo nije Sex Factor': Atraktivna kandidatkinja poznatog showa sve je iznenadila

Foto: Youtube Screenshot
1/12
26.09.2016.
u 12:10

Uobičajen nastup pretvorio se u pravi show kad je Irina, inače model, počela sa sebe skidati haljinu

Britanski X Factor u nedjelju je počeo s emitiranjem live emisija u kojima će se natjecatelji izboriti za mjesto u kući sudaca.

U prvih 15 minuta pozornicu je preuzela Irina Dudyjek (28). Pjesmu "Mama Knows Best" od Jessie J posvetila je Sharon Osbourne, nazvavši je "kraljicom X factora".

Uobičajen nastup pretvorio se u pravi show kad je Irina, inače model, počela sa sebe skidati haljinu. Odjednom se našla u pripijenu izdanju, noseći usku crnu haljinu te je poticala publiku na pjevanje. 

 

Suci su njezinu jednominutnu izvedbu nazvali "pravim showom", a čak je i strogi Simon Cowell priznao da je Irina osoba koju treba zapamtiti.

Iako je 28-godišnjakinja prošla u daljnji krug natjecanja, publici se nije svidjelo njezino predstavljanje. Počeli su joj zviždati, a brojni korisnici društvenih mreža Irini su poučili da se emisija ne zove "Sex Factor" i pitali zašto je striptiz prihvaćen u showu.

>> Operna pjevačica iz Trogira ušla u uži krug britanskog X Factora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije