Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumi u "Vatrama Ivanjskim"

Ornela Vištica: Neki postupci mojeg lika u sapunici nespojivi su sa mnom

ornela
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
03.08.2014.
u 21:00

– Uživam igrajući svoju novu ulogu. Mogu vam reći da će biti vrlo zanimljivo gledati što je sve jedna sposobna, emancipirana i mlada žena spremna napraviti za muškarca kojeg iskreno voli – priča lijepa glumica.

Mladu glumicu Ornelu Višticu od jeseni ćemo gledati u novoj sapunici RTL Televizije “Vatre Ivanjske” u kojoj igra jednu od glavnih uloga.

– Uživam igrajući svoju novu ulogu. Mogu vam reći da će biti vrlo zanimljivo gledati što je sve jedna sposobna, emancipirana i mlada žena spremna napraviti za muškarca kojeg iskreno voli – priča lijepa glumica. Iako smo je navikli gledati u ulogama dobrica, Ornela u ovoj sapunici igra glavnu negativku.

– Odigrala sam par izrazito teških scena. Neke rečenice koje moj lik izgovara nespojive su sa mnom – kaže tajnovito Ornela koja sve poteškoće na koje na setu naiđe svladava uz divne kolege. Glumačka ekipa na setu nerijetko boravi i po četrnaest sati, no to joj ne predstavlja problem.

– Za ovakve projekte morate imati puno koncentracije, strpljivosti, poštovanja prema svakom članu ekipe, psihički biti stabilni i imati dobar imunitet da sve izdržite – zaključuje. Posebnost nove serije glumica vidi u odlično odabranoj glumačkoj postavi.

– Čim smo se našli zavladala je odlična energija i osjetila se pozitivna kemija. Vjerujem da će i gledatelji to prepoznati i da ćemo uspjeti privući njihovu pažnju – kaže Ornela koju nakon tri tjedna odmora na moru čeka snimanje novih scena od jutra do mraka.

Ključne riječi

Komentara 1

QW
qwas33333
18:58 09.08.2014.

Ornelaaaaa meni nikad nisi bila suđenaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije