Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Među 40 najboljih natjecatelja

Operna pjevačica iz Trogira ušla u uži krug britanskog X Factora

Foto: Promo
1/15
20.09.2016.
u 13:20

Simon Cowell ponovno je negodovao zbog njezine operne verzije pjesme. Ipak, Antonijin nastup podržali su pjevačica Nicole Scherzinger te menadžer Louis Walsh

Operna pjevačica Antonia Mirat (32) ušla je u uži krug britanskog X Factora. Ambiciozna Trogiranka tako je u Bootcampu otpjevala klasik "Respect" dive soul glazbe Arethe Franklin i osigurala si nastavak natjecanja.

Strogi Simon Cowell ponovno je negodovao zbog njezine operne verzije pjesme. Ipak, Antonijin nastup podržali su pjevačica Nicole Scherzinger te menadžer Louis Walsh, zaslužan za uspjeh boy bendova poput Westlifea i Boyzonea.

Antonia se tako plasirala među 40 najboljih natjecatelja. Slijedi Izazov "6 stolica" u kojem mentori biraju šest natjecatelja iz svake kategorije koji nastavljaju natjecanje, a preostali kandidati raspoređuju se u kuće sudaca koji će ih uvježbavati.

 

Tijekom sedam audicija tisuće prijavljenih kandidata i ove godine potražilo je svoju glazbenu priliku u jednoj od najpopularnijih glazbenih emisija u Velikoj Britaniji. 

>> Operna pjevačica iz Trogira osvojila i strogog Simona Cowella: Zbog njegova negodovanja sam iskočila u prvi plan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije