Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kud puklo da puklo

Omiljena humoristična serija 
i Jelena Rozga na arapskom!

kud puklo da puklo
Foto: Screenshot
1/2
29.07.2015.
u 15:28

Serija "Kud puklo da puklo" počinje se, naime, 2. kolovoza emitirati u zemljama arapskoga govornog područja na kanalu Zee Alwan, a tom su prigodom snimljeni i promotivni videomaterijali.

Od ovog vikenda zgode iz sela Oštrovca pratit će i gledatelji na Bliskom istoku i u Sjevernoj Africi.

Serija "Kud puklo da puklo" počinje se, naime, 2. kolovoza emitirati u zemljama arapskoga govornog područja na kanalu Zee Alwan, a tom su prigodom snimljeni i promotivni videomaterijali.

Obrađena je i naslovna pjesma "Odo' ja" koju pjeva Jelena Rozga, a kako zvuči omiljena splitska pjevačica i zvijezde serije poput Milana Štrljića i ostalih poslušajte ovdje!

 

>>Stjepan Perić: Vjerujem u ljubav za cijeli život, a to je moja Jelena

>>Udala se zvijezda serije 'Kud puklo da puklo'!

Komentara 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:45 29.07.2015.

Rozga malo vuce na grcku. A Pervan je pravi Arapin. Ovo treba prikazivati Isilovcima i svi ce dezertirati, a neki ce napraviti i suicid.

HE
heny
15:59 04.08.2015.

Odlična serija.Nažalost prikazuje se na komercijalnoj televiziji i došla je nakon godina gledanja loših hrvatskih serija pa ju često podcjenjuju.Da se prikazuje na HTV već bi ju zvali antologijskom.I da ,Rozgina špica je tu s razlogom,nego kako će počinjati serijaa koja opisuje život jednog hrvatskog seoceta?Neće valjda Arsen svojim baršunastim glasom dočarati atmosferu i treštati iz zvučnika seoske krčme.Serija te nauči da naposljetku nema razlike između urbanog i ruralnog,jer naposljetku ispod svega izvanjskog ostaje samo čovjek sa svojim manama i vrlinama.Odlično za preispitivanje predrasuda. Čestitke ekipi,zaslužili su !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije