Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva u šibeniku

Okupirana gradska vijećnica: I turisti na audiciji za "Igru prijestolja"

igra prijestolja
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/15
21.07.2014.
u 20:05

Neki od statista u Šibenik su došli iz inozemstva, iz Slovačke, Mađarske i Italije, jer, kažu, voljeli bi jednog dana svojoj djeci reći da su bili dio najgledanije serije u povijesti

Od dana kada je potvrđeno da će se i peta sezona mega popularne serije „Igre prijestolja“ snimati u Hrvatskoj, a da će se Dubrovniku i splitskim područjima kao mjesto za set pridružiti po prvi put i Šibenik, Šibenčani čekaju audiciju.

Stoga su danas stotine punoljetnih osoba svih dobi, što je bio uvjet za prijavu za statiste u seriji, od 14 do 19 sati okupirali prostor Gradske vijećnice Grada Šibenika gdje je audicija održana.

Statisti će primati 240 kuna po danu snimanja, a Embassy Films ih traži dvije stotine. Snimanje će krajem kolovoza početi na splitskom području, a u Šibeniku će se serija snimati, doznajemo, od 18. do 23. rujna, da bi potom sljedećih mjesec dana preselila u Dubrovnik.

Neki od statista u Šibenik su došli iz inozemstva, iz Slovačke, Mađarske i Italije, jer, kažu, voljeli bi jednog dana svojoj djeci reći da su bili dio najgledanije serije u povijesti. Broj prijavljenih statista u Šibeniku nije otkriven.

>>'Igra prijestolja' traži nove statiste za snimanje pete sezone

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije