Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SPOJLERA!

Fanovi ih snimili: Procurio veliki obrat u najpopularnijoj TV seriji!

igra prijestolja
Foto: HBO
1/4
25.10.2016.
u 09:06

Na otoku Gaztelugatxe snimaju se novi nastavci, a obožavatelji su u tajnosti snimili video i fotografije koje razotkrivaju zaplet novih nastavaka

Teorija, koja je već dugo aktualna na forumima obožavatelja serije "Igra prijestolja", koja kaže da će se u sedmoj sezoni konačno upoznati Daenerys Targaeryn (Emilia Clark) i Jon Snow (Kit Harington)  istinita je.

Dokaz tome su i fotografije i videoisječak koji su obožavatelji serije u tajnosti snimili nedavno na otočiću Gaztelugatxe, gdje se snima sedma sezona serije. I očito se radi o prijateljskom susretu, a ne susretu dviju zaraćenih strana, barem u sceni koji su fanovi potajno snimili.

Ako još niste pogledati cijelu prošlu sezonu, nemojte čitati dalje jer u tekstu ima još spojlera.

Na fotografijama se jasno vidi njihov susret i dileme nema – Daenerys i Jon konačno su se susreli i kod obožavatelja razvili cijeli niz mogućih raspleta u novim nastavcima. Dio obožavatelja pita se hoće li ovo dvoje likova formirati savez, hoće li njihov odnos dobiti romantičan zaplet, a tek potom otkriti da su zapravo bliža rodbina...

Jonovo stvarno porijeklo jedna je od najvećih misterija koja se povlačila od samog početka serije, a konačno je razotkrivena u prošloj sezoni. 

Ovo nije jedina novost, štošta su još obožavatelji zabilježili i objavili na društvenim mrežama.

 

S7 SPOILER: Jon and Tyrion shaking hands! #kitharington #jonsnow #gameofthrones #tyrionlannister #gotseason7 #jontargaryen

Fotografiju objavljuje Kit Harington ❄ (@kitharingtonuk)

 

BTS: Season 7 . #kitharington #jonsnow #gameofthrones

Fotografiju objavljuje Kit Harington (@kitharingtonn)

 

>> Scenarij nove sezone potvrdio: Jon Snow ipak je mrtav

Ključne riječi

Komentara 1

EL
EldersRealm
12:32 25.10.2016.

Spojler je dio na automobilu. Spoiler je eng. rijec koju samo po Vuku u Srbiji pisu kao Spojler. Jel to vlasnik sada trazi i da nam servirate Vuka u prepisanim tekstovima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije