Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA ČUDOVIŠTA

Objavljena istina o Teletubbiesima koja će vas zgroziti

Teletubbies
Foto: Promo
1/3
01.03.2017.
u 18:03

Kad bi znali da simpatičnI Teletubbiesi nisu baš mali, bojali bi ih se i više. Naime, najveći od tih vanzemaljaca,Tinky Winky, ima čak tri metra.

Mnoge obitelji jutro ne mogu početi bez popularnih Teletubbiesa, jedne od najgledanijih dječjih emisija svih vremena. Neki poput Gorana Ivaniševića su ih gledali iz praznovjernih razloga, a neki ih se čak i boje. Kad bi znali da simpatičnI Teletubbiesi nisu baš mali, bojali bi ih se i više. Naime, najveći od tih vanzemaljaca,Tinky Winky, ima čak tri metra.

Priča o njima objavljena je na Buzfeedu. Tamo su prenijeli Timeov članak iz 2001., u kojem je otkriveno kako najmanji Teletubbies Po ima 198 cm, te je znatno viši od prosječnog čovjeka. Kostimi u kojima su skakali glumci težili su 15 kilograma, a glumci su imali zaista težak zadatak jer su disali na malu rupu, te se izlagali opasnosti od gušenja.

http://jackthevulture.tumblr.com/post/157598963288/dubvictor-londomollari-its-1-am-and-i-have

Odmah nakon ove objave eksplodirale su društvene mreže, na kojima su se najčešće mogli pročitatati prestrašeni komentari: "Tinky Winky ima tri metra. Mogao bi vas lako zdrobiti". "Sad je jedan sat ujutro, ne mogu zaspati nakon što sam doznao da Tinky Winky ima tri metra"...

>>Teletubbiesi "idu na Mars" - NASA isprobala nova odijela

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:37 01.03.2017.

Novi doseg novinarstva Styrie....

ZG
zgrio
20:24 01.03.2017.

Eksplodirale društvene mreže,.... zgroženi.... prestrašeni.... Na čemu je tekstopisac ? Pa to su obični teletabisi a ne bića iz svemira

GD
Gospon Drug
18:50 01.03.2017.

Ovi šareni su bebe kakve mi teletubbise imamo u saboru,njih 150 ima đepove duboke metar i nemoguće je zamisliti koje su to lopine.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije