Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje

Novo lice u eteru RTL Televizije: Ines Čović-Pavišić nova voditeljica RTL Vijesti!

ines covic pavisic
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
23.02.2015.
u 19:05

Ines je na RTL-u počela raditi prije deset godina i to na poziciji novinara istraživača, zatim kao novinarka te producent informativnog programa

RTL Vijesti u 16.30 od danas imaju novo pojačanje – voditeljskoj ekipi informativnog programa pridružila se diplomirana novinarka i producentica Ines Čović-Pavišić. Ines je na RTL-u počela raditi prije deset godina i to na poziciji novinara istraživača, zatim kao novinarka te producent informativnog programa RTL-a.

„Imala sam ogromnu tremu, ovo je prvi put da sam se našla ispred kamere. Bilo je čudno pripremati vijesti iz druge pozicije. Sad razumijem sve kolege koji rade javljanja u živo ili vode neku emisiju“, kazala je Ines koja je „vatreno krštenje“ u eteru RTL-a odradila bez greške. „Puno su mi pomogle kolege. Savjetovali su me da budem svoja, čvrsta i odlučna kakva jesam. Ispratili su me u studio riječima: Možeš ti to, bit će sve odlično!“.

Podrške od kolega i urednika joj nije nedostajalo u svih deset godina rada na televiziji, a večerašnji pljesak i čestitke na odlično odrađenom poslu su joj izmamile suze na oči.

„Nakon Vijesti su me dočekali ispred studija u špaliru. Rasplakali su me“, kaže sa smiješkom. „Sretna sam što mi je pružena prilika da se okušam u još nečem novom i da potvrdim i sebi i kolegama da mogu i znam. A mobitel mi je pun poruka, propuštenih poziva i e-mailova, čestitke stižu sa svih strana, suprug je ponosan, a i šefovi su zadovoljni. Jedino je moja četverogodišnja kćerkica Ema nakon deset minuta gledanja mame na ekranu pitala: Kada će završiti? Politika je još ne interesira“.

Kolege se slažu – odradila je odličan posao i stvorena je za eter, a najveći kritičari će biti gledatelji.

RTL Vijesti u 16.30 od danas imaju novu zvijezdu - Ines Čović-Pavišić!

Foto: Promo foto National Geographic

>>Otkrivamo zašto i danas, u doba interneta, svi vjeruju prognozi na TV-u

>>Na RTL-u plaču zbog odlaska Antonije Mandić

Komentara 4

Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
19:59 23.02.2015.

Bravo! odlična djevojka kak i Ivana Tomić na NOVOJ TV. Naprijed za mladost!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:50 23.02.2015.

Samo da Šprajc ne pojača.

Avatar Mihovil101
Mihovil101
23:57 23.02.2015.

Jedan se Ines... jedan se Šprajcu! Taj sigurno sprema neku gadariju :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije