Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostali bez riječi

Novinarka dala otkaz uživo, šokirala nadređene i postala hit

charlo green
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
22.09.2014.
u 18:31

Charlo Greene, novinarka televizije KTVA s Aljaske, dala je otkaz tijekom emitiranja večernjih vijesti uživo

Charlo Greene, novinarka televizije KTVA s Aljaske, dala je otkaz tijekom emitiranja večernjih vijesti uživo i postala pravi internetski hit.

Dosadilo joj je prenositi nebitne vijesti te je gledateljima rekla kako će svu svoju energiju usmjeriti u borbu za legalizaciju marihuane na Aljaski. Ranije je izvještavala o toj temi, koristeći kao izvor Alaska Cannnabis Club, no nije spomenula kako je i profesionalno povezana s njim.

– Sada kada ste sve čuli, ja, prava vlasnica Alaska Cannabis Cluba, svu svoju energiju posvetit ću borbi za slobodu i pravdu koja počinje legalizacijom marihuane ovdje na Aljasci. A što se tiče ovog posla, nemam izbora, j**i ga, dajem otkaz – rekla je Greene i nestala iz kadra.

 

Čim je Charlo to izrekla, kamera se prebacila na šokiranu voditeljicu vijesti koja je ostala bez riječi, samo se kratko ispričavši.

Uskoro je KTVA na Twitteru objavio ispriku zbog psovke, dodavši kako je novinarka dobila otkaz.

>>Dopisnica ruske televizije dala otkaz zbog načina izvještavanja o padu aviona

Komentara 6

LI
livoguza2
21:51 22.09.2014.

Mogla bi se učlaniti u ORAH Mirele Holy i postati ministrica za narkotike. Lp.

KA
kantalonac
20:38 22.09.2014.

Pa bolje da je dala otkaz uživo, nego umrtvo.

Ivan Štorga
20:11 22.09.2014.

Već viđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije