Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni talk show

Škoro: Trenutačno se tražim i nadam se da je ovo prvi korak k tome da postanem uspješan

škoro
Foto: RTL televizija
1/8
04.05.2015.
u 17:00

Ova zabavna mješavina talk showa i glazbene emisije u pilot-epizodi, uz glazbenu divu Josipu Lisac, ugostit će i slavnog hrvatskog glumca Gorana Navojca te osebujnog rokera Davora Gopca.

Ove nedjelje, 10. svibnja, u eteru RTL-a svjetlo dana ugledat će pilot-emisija novog glazbeno-zabavnog talk showa Miroslava Škore. Svestrani glazbenik i voditelj nakon angažmana u televizijskim projektima odlučio je nastaviti plovidbu eterom, ovoga puta u emisiji „Škoro“.

– Ova emisija zapravo je jedan zabavno-glazbeni složenac. Za dobar složenac potreban vam je jedan uspješni hrvatski glumac srednje generacije, zatim dvije pjevačke legende suprotnog spola, jedan dobar i vrijedan suradnik, šestorica prosječnih glazbenika, čelična šipka i mnogo jaja. Sve se to stavi u zdjelu, umuti, začini po želji i servira vruće, najbolje odmah – objasnio je koncept svog novog showa Miroslav Škoro.

– Trenutačno se tražim i nadam se da je ovo prvi korak k tome da postanem uspješan. Svi moji gosti koje ćete imati prilike vidjeti u nedjelju imaju vrlo izraženu individualnost, a iako su navikli na to da su ljudi spremni na sve ne bi li postali uspješni, nakon emisije ostali su zabezeknuti. Osobito gospođa Lisac – dodaje.

Ova zabavna mješavina talk showa i glazbene emisije u pilot-epizodi, uz glazbenu divu Josipu Lisac, ugostit će i slavnog hrvatskog glumca Gorana Navojca te osebujnog rokera Davora Gopca.

U eteru RTL Televizije na programu je u nedjelju, 10. svibnja, u 22 sata i 10 minuta.

>>Hrvatska lutrija ne želi da Škoro vodi Uhvati bingo ritam?

>>Debakl showa Uhvati bingo ritam: Gledanost samo 1,62 posto

Komentara 6

ZI
zico
17:16 04.05.2015.

škoro komičar.....o bože....na kaj smo spali

LA
LANA555
00:27 05.05.2015.

Eto poceo i Skoro da leti da se penje bice novaca do krova

DU
Deleted user
18:15 04.05.2015.

Eto razloga zašto dotični nije pohodio braniteljski skup i koncert u Zagrebu. Lova je ipak važnija, ne daj Bog da se RTL opet naljuti kao zbog pjevušenja na Glavaševu dočeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije