Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 18. rujna

Nova sezona showa "Zbog seksa na hitnoj" na TLC-u

Zbog seksa na hitnoj
Foto: Promo
1/3
16.09.2014.
u 12:48

Gledatelji će upoznati odvažan par, Dennisa i Ashley, koji su svoje seksualne nepodopštine odlučili upriličiti u trgovini

Vraćamo se u hitnu službu kako bismo svjedočili novim istinitim pričama o sek­sualnim nezgodama, koje će nam sami parovi i liječnici ispričati uz pomoć re­konstrukcija. Nova sezona serijala "Zbog seksa na hitnoj" na TLC kanalu počinje 18. rujna. Gledatelji će upoznati odvažan par, Dennisa i Ashley, koji su svoje seksualne nepodopštine odlučili upriličiti u trgovini. Dok je Ashley hodala izme­đu polica, njezin partner Dennis je iz drugog dijela trgovine u njezinim gaćica­ma aktivirao seksualnu igračku na daljinsko upravljanje.

No, sve je pošlo po zlu nakon što je Ashley zbog uzbuđenja pala i udarila glavu, zbog čega je završila u bolnici. Tu su i Michael i Josi, koji su zbog svoje neobične sklonosti slatkišima i seksu završili u hitnoj službi nakon što je Michael tijekom seksa na Josi istopio 2 kg teški slatkiš u obliku medvjedića, zbog čega je dobila opekotine trećeg stu­pnja. A tu su i djevac od 180 kg i njegova djevojka, koji su tijekom ljubavnog zanosa prošli kroz zid, kao i brojni drugi nevjerojatni slučajevi intimnih nezgo­da.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije