Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban odnos

Nježnost na setu: Špiček češlja brkove Pažaninu i tepa da je nježan kao rikola

Špiček
Foto: RTL
1/4
18.01.2017.
u 12:01

Počelo je snimanje četvrte sezone showa "Tri,dva,jedan – kuhaj", na kojem kandidate članovi žirija Tomislav Špiček i Ivan Pažanin zabavljaju svojim specifičnim odnosom

Prošle sezone tek su ispipavali teren, a ove je godine odnos dvojice članova žirija showa "Tri, dva, jedan – kuhaj", Tomislava Špičeka i Ivana Pažanina, dosegnuo neku novu razinu. Ne kriju međusobno uvažavanje, ali ni ljubav prema dobroj zezanciji i međusobnom podbadanju. 

Pa tako Špiček brine da Pažanin bude lijep na malim ekranima, češlja mu brkove i bradu da izgleda lijepo za sve obožavateljice i podsjeća kandidate da sastojke svojih jela izgovaraju po „dalmatinski“ kako bi Pažanin razumio o čemu govore.

Uz to, tepa svom kolegi da je nježan kao rikula, iz milja ga uspoređuje s piletinom te vodi brigu o tome da ujutro popije kavu i ne jede nešto teško, što bi mu moglo loše sjesti na želudac.

I Pažanin se osvrnuo na Špičekove prehrambene navike, no to je područje u koje se ne smije zabadati nos.

Mlađi chef mora biti oprezan jer, ako naljuti starijeg kolegu, neće više biti jutarnje kave i ostalih pogodnosti. „On mene dobro poznaje. Ako rata traži, rata će i dobiti“, zaključio je Špiček.

Dinamični duo najpopularnijih TV chefova vrlo brzo moći ćete gledati na malim ekranima. Snimanje četvrte sezone „Tri, dva, jedan – Kuhaj!“ već je počelo, a dvadeset novih kandidata u borbi za titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para i izdašnu nagradu od 100 tisuća kuna uskoro stiže u eter RTL-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije