Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gost iznenađenja

Nives Celzijus nije štedjela poljupce u kvizu 'Pet na pet'

nives celzijus
Foto: RTL televizija
1/2
06.10.2015.
u 12:04

Pjevačica Nives Celzijus pojavila se u kvizu 'Pet na pet' i iznenadila mlade tamburaše koje je nagradila i poljupcima. Da ne bude ljubomore, pusu je dobio i voditelj Davor Dretar Drele.

Neokrunjena kraljica provokacije i zabave, Nives Celzijus, pomutit će koncentraciju mladih tamburaša u večerašnjoj epizodi popularnog kviza Pet na pet. Naime, iako dečki već dugo sviraju, neostvarena želja im je, do večeras, bila zasvirati i zapjevati s neponovljivom Nives!

Mlade Tamburaše, članove studentskog kulturno-umjetničkog društva iz Zagreba, osim dobre zabave s Dreletom, dočekalo je i veliko iznenađenje. – Ja vas molim da mi zapjevate Karanfile, želim na jedan tren postati Nives Celzijus – kazao je Drele i zapjevao s dečkima, a zatim je u studio ušetala Nives.

Mladu petorku za sjajnu izvedbu svog hita nagradila je poljupcima, a jedan je, da ne bude ljubomore, dobio i Drele.

– Ubit će me žena, ali nema veze – kazao je Drele. – Moram ti priznati da me već dugo nitko nije ovako ljubio – priznala je Nives.

– Slobodno dođi, kad god želiš, ovdje u „Pet na pet“, ja ću uvijek odvojiti nekoliko trenutaka za vrijeme reklama za tebe, uopće nema problema – dodao je voditelj.

Kako je zvučala ova vruća glazbena suradnja i jesu li se dečki uopće mogli koncentrirati na igru, doznajte večeras u 19 sati i 20 minuta na RTL-u!

>>Vjenčanje na pomolu: Nives Celzijus spremna je za udaju!

>>Evo kako je Nives Celzijus prokomentirala novu djevojku Dine Drpića

Komentara 3

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:27 06.10.2015.

ovo više liči "jedan na jedan"

MR
MRUDante
13:51 06.10.2015.

nemre večernji bez ovakvih...

DA
danebi
12:28 07.10.2015.

Udarna novost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije