Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X Factor

Nina Badrić specijalni gost Massima u prvoj epizode nove faze natjecanja X factora

x factor
Foto: RTL televizija
1/4
02.05.2015.
u 09:00

U novoj epizodi "X Factora" gledat ćemo prvi dio uzbudljive faze natjecanja "Kuće sudaca" u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima - ovog puta u kućnoj atmosferi!

U novoj epizodi "X Factora" gledat ćemo prvi dio uzbudljive faze natjecanja "Kuće sudaca" u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima - ovog puta u kućnoj atmosferi!
 
U nedelju od 20 sati na RTL Televiziji gledat ćemo mentore"X Factora" Massima Savića i Željka Joksimovića u najtežoj ulozi do sada!  U ovoj fazi natjecanja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocjenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri natjecatelja iz svake grupe odlaze u slijedeću fazu! Kako saznajemo,  Massimo Savić je pozvao svoju kolegicu Ninu Badrić, dok je Željko Joksimović poziv uputio dugogodišnjem prijatelju, producentu "X Factora" i suvlasniku produkcije koja realizira show - Mirku Vukomanoviću.
 
Popularna pjevačica, Massimov gost u ovo nedjeljnoj emisiji, Nina Badrić otkrila je kako je bilo na snimanju:

– Imala sam čast upoznati neke izuzetno talentirane mlade ljude za koje sam uvjerena da će svojim predstavljanjem zadiviti i mnoge gledatelje. Mislim da su svi oni shvatili da je ovaj posao iznad svega veliki rad i trud. Talent je samo 50 posto, a za svoje mjesto pod suncem treba se izboriti u žestokoj konkurenciji. U X Factoru nije važan samo glas već spoj svega u jednoj osobi, a najviše karizma što će u završnici natjecanja samo jednoga od njih dovesti do pobjede – otkrila je Nina.
 
U dvije epizode koliko traje ova faza natjecanja gledatelji imaju priliku zavirti u luksuzne kuće u kojima će mentori nakon što čuju svoje kandidate ponovno, odlučiti tko se zaslužuje naći  u najzahtjevnijoj fazi natjecanja: emisijama uživo. Zadatak nije nimalo lak: samo po tri kandidata iz svake grupe idu u slijedeću fazu natjecanja, a odabranih 12 kanidata odlazi u emisije uživo. No, bit će tu I još poneko iznenađenje.
 
Kako su se Massimo i Željko zajedno sa svojim gostima snašli u ocjenjivanju svojih kandidata, kakvi su bili komentari, tko je plakao zbog tuge, a tko od sreće, saznat ćemo u nedjelju od 20 sati, na RTL Televiziji.  Da podsjetimo, Željkova grupa su djevojke, a Massimo ocjenjuje one starije od 27 godina.
 
U Massimovoj grupi su: Danijela Večerinović (Velika Gorica), Ameć Ćurić (Sarajevo), Srđan Lazić (Valjevo), Almir Ismaili (Skopje), Nikola Marjanović (Zagreb) I Jelena Đurić (Beograd).

Dok su u Željkovoj postavi: Antonia Dora Pleško (Split), Katarina Simić (Mladenovac), Iva Ćurić (Đakovo), Marija Belada (Podgorica), Magdalena Bogić (Jajce) I Tijana Vlajković (Beograd).

Kojih troje iz svake grupe odlazi u emisije uživo ne propustite saznati u nedjelju!

>> Joksimović kandidatkinji X Factora: Ako mi lažeš u lice, neću raditi s tobom!

Komentara 1

HE
hermet
10:15 02.05.2015.

Već sam se uplašio da N. Badrić nije prispjela ni u jednu emisiju takvog žanra. Sad mi je malo lakše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije