Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
televizijska premijera

News Bar: Političari nam još ne prijete

25.03.2015., Zagreb -  Ekipa News bara, satiricnog portala. Domagoj Zovak, Borna Sar, Vlado Lucic.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
17.05.2015.
u 16:18

Večeras će na RTL-u neozbiljno o ozbiljnim temama razgovarati s Mirelom Holy.

Nastali su prije tri godine, njihove izmišljene vijesti na portalu News Bar prati pola milijuna obožavatelja, a večeras u 23.30 sati na RTL-u premijera je njihove emisije koju je najlakše najaviti kao uragan zabave i humora.

Vlado Lucić, Zvonko Hrabar, Domagoj Zovak i Borna Sor dečki su koji stoje iza portala, a u televizijski eter unijet će živost vijestima "News Corporation". Prisegnuli su da će u polusatnoj satirično-informativnoj formi govoriti sve samo ne istinu i samo neistinu.

Kako su osmislili svoj televizijski debi, kazao nam je Vlado Lucić. – Prikazat ćemo kako bi CNN izgledao na komičan način. Imat ćemo vijesti, reportaže, magazinski dio i voditeljicu koja je sasvim drugačija od svih ženskih likova u humorističnim formatima koje smo do sad navikli gledati i koje su prikazane kao glupače. E, kod nas je to čista suprotnost! – objašnjava Lucić.

Dinamičnost i dobar humor, dakle, ostaju glavne odlike News Bara i u televizijskoj formi, a u emisiji će ugošćavati i političare.

– U večerašnjoj nam je gošća Mirela Holy, a bit će tu još političkih imena s kojima ćemo voditi neozbiljne razgovore o ozbiljnim temama. Kroz News Bar filtar donosit ćemo dozu realnosti – kaže Vlado.

Kaže da nikad nisu imali problema niti su im političari ili javne osobe prijetili zbog šala na njihov račun, uvrijeđenima su se našle samo neke pjevačice. – To što radimo nabijeno je pozitivom. Sve je izmišljeno i nema cilj nikoga uvrijediti. Uostalom, svugdje u svijetu državni dužnosnici legitimne su mete satire i na neki način naš je zadatak tjerati političare da se nauče zezati na svoj račun. Barack Obama je dobar primjer političara koji u showovima prihvaća šale jer zna da si tako diže rejting. Vjerujem da će za godinu dana političari jedva čekati poziv u našu emisiju – zaključio je. 

>>News Bar: Lijek za dosadu je News Corporation

>>News bar: Najgora stvar nam je kad nas čitatelji optuže da govorimo istinu

Komentara 2

KO
kolateral77
17:54 17.05.2015.

krenite. nedostaje nam satire, jer je pretužno slušati one koji gluposti drže vjerodostojnim.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:05 18.05.2015.

Ma oni su jedini zanimljivi portal u državi, sve ostalo je suhoparno crnilo i gluposti. Svaka čast dečkima, nadam se da će ostati dobri i dalje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije