Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sela ward

Nesuđena ‘kućanica’ brine se o djeci bez roditelja

sela
Pixsell
05.05.2012.
u 09:00

– Sa 39 godina osjećam se više seksi i samouvjerenije nego ikad, ali ako imaš više od 35, u Hollywoodu te više ne doživljavaju tako – izjavila je.

Iako je 2002. odbila ulogu u kriminalističkoj seriji “CSI: Miami”, sudbina je htjela da glumica Sela Ward deset godina poslije utjelovi detektivku u sestrinskoj seriji “CSI: NY”. Uhodanoj ekipi za očevid pridružila se u sedmoj sezoni, koju pratimo na RTL-u, u ulozi iskusne istražiteljice Jo Danville.

Pamtimo je po ulozi modne dizajnerice i liječene alkoholičarke Teddy Reed u dramskoj seriji “Sestre” te kao samohranu majku Lily Manning u obiteljskoj seriji “Opet iznova”, a prije glumačke imala je uspješnu karijeru modela u New Yorku u koji se iz rodnog Mississippija preselila s drugačijim planovima. Naime, u Velikoj Jabuci našla je posao u struci i radila u agenciji za oglašavanje. Njezina ljepota nije prošla nezapaženo te je postala zaštitno lice jedne kozmetičke kuće i pojavila se u dvadesetak TV reklama. Mladoj ljepotici porasli su apetiti te je sreću potražila u Los Angelesu.

Sa 29 godina dobila je svoju prvu rolu u seriji “Emerald Point N. A. S.”, a iste godine debitirala je i u filmu “Čovjek koji je volio žene”. Usporedno s procvatom glumačke karijere našla je i muškarca svog života, Howarda Shermana, s kojim je u braku dvadeset godina te imaju sina Austina (18) i kćer Anabellu (14). Zbog obitelji 55-godišnja Sela odbila je ulogu Susan Mayer u seriji “Kućanice” jer nije željela biti odvojena od najmilijih. No zato je žarko željela zaigrati Bondovu djevojku u filmu “Sutra nikad ne umire”, ali producenti su je smatrali prestarom.

– Sa 39 godina osjećam se više seksi i samouvjerenije nego ikad, ali ako imaš više od 35, u Hollywoodu te više ne doživljavaju tako – izjavila je. Ulogu u “Opet iznova”, pak, umalo nije dobila jer su je tvorci serije smatrali prelijepom da glumi prosječnu samohranu majku. Ubrzo su se uvjerili da je savršen izbor jer joj je ta rola donijela drugi Emmy (prvi je osvojila za “Sestre”) i prvi Zlatni globus. Osjetljiva na probleme drugih, prije deset godina u rodnom gradu Meridianu otvorila je dom za nezbrinutu djecu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije