Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI SAMO PLAVI UVOJCI

Neprepoznatljivi Ivan Pažanin u mladosti je izgledao skroz drukčije

Ivan Pažanin
Foto: Pixsell
1/6
01.03.2017.
u 16:55

Danas se na Facebooku pojavila i fotografija iz mlađih dana, na kojoj Pažanin nema bradu, ali su tu uvijek bili prepoznatljivi plavi uvojci.

Kuhar Ivan Pažanin (33), član žirija emisije "3,2,1, kuhaj" mnogim je Hrvaticama jedan od najzgodnijih muškaraca u zemlji.

Iako danas gaji muževni izgled, Pažanin nekad nije izgledao poput vikinga. Kuhar je sam priznao da je prije samo nekoliko godina težio 120 kilograma. Danas se na Facebooku pojavila i fotografija iz mlađih dana, na kojoj Pažanin nema bradu, ali su tu uvijek bili prepoznatljivi plavi uvojci.

Foto: Facebook/ Naš potok

Popularni kuhar lani je otkrio kako je u vezi s 26-godišnjom solinskom menadžericom Andrejom Koprčinom.

>>Pažanin je nekada imao 120 kg: Draže mi je da o meni sude po hrani nego po izgledu

>>Zgodni chef baca lonce po kuhinji kad mu se zacrni pred očima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije