Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik showa "Nikad nije kasno"

Ne znam što ću s 50 tisuća kuna, ali od karijere uličnog svirača ne odustajem

Nikad nije kasno
Foto: RTL
1/10
03.04.2017.
u 09:14

U finalu natjecateljsko-glazbenog showa RTL-a, Krešimir Baričević osvojio je publiku i žiri, a Krešimir kaže kako su mu pobjedu donijele njegove emocije

Sramežljiv i skroman 53-godišnji Krešimir Baričević uvjerljivo je pobijedio u glazbenom showu 'Nikad nije kasno'. Krešo je oduševio sve prisutne svojom izvedbom pjesme 'You raise me up' i uspio rasplakati Petra Grašu. 

"Osjećam se veličanstveno! Veoma polaskano i počašćeno, prije svega zato što je priznanje došlo od struke. Tu nije usamljen osjećaj mog ushićenja, već se kod mene miješaju i emocije žala što sam ostavio iza sebe svoje kolegice i kolege, za koje smatram da su neki od njih veliki vokalni virtuozi poput Regine, Snježane Demarin, Vladimira Matice i Darka Cerniara. Pretpostavljam da je moja pobjeda bazirana na osjetljivosti same moje interpretacije, odnosno da su kod žirija presudile moje emocije koje sam prenio", zaključio je Krešimir, pobjednik prve sezone glazbeno-natjecateljskog showa ''Nikad nije kasno''.

Baričević nije zadovoljan kako je izveo pjesmu u finalu te, kako kaže, najbolji nastup bilo mu je izvođenje pjesme 'If I only had time'. "Vrlo mi je žao što sam napravio vokalne pogreške u finalnoj verziji pjesme 'You raise me up'. Bilo mi je vrlo neugodno i odmah sam se ispričao žiriju zbog toga", dodaje pobjednik, koji je još uvijek pod šokom pobjede.

"Još sam pod šokom i ne znam što bih napravio s 50 000 kuna. Budući da već moram odgovoriti na to pitanje, taj ću iznos podijeliti s dragim osobama, jer ne želim sebi ostaviti sav novac. Neke osobe imam u vidu, a možda ću se još nekih osoba sjetiti dok ću dolaziti k' sebi od ovog veličanstvenog osjećaja", objašnjava Krešimir te dodaje kako ga je Tonči Huljić pitao koliko seže njegov vokal kako bi mu bilo lakše napisati pjesmu.

"Budući da je on veliki i iskusan kompozitor, priznajem da me malo strah kakvu će pjesmu napisati, no ne sumnjam u njega. Nadam se da će pjesma biti u mom melankoličnom stilu", kaže Krešo koji će nastaviti svoju karijeru uličnog svirača jer je za njega ulica dio njegova života.

"U jednom sam gradu jednom ili dva puta godišnje jer ne želim dosaditi ljudima", dodaje.

U glazbeno-natjecateljskom showu ''Nikad nije kasno'', imali smo prilike upoznati vrlo zanimljive ljude sa zanimljivim vokalnim sposobnostima, no samo je jedno pobjedničko mjesto. U prvoj sezoni showa osvojio ga je Krešimir Baričević. 

"Ipak je za neke stvari kasno, ali nikad nije prekasno", mudro zaključuje pobjednik showa ''Nikad nije kasno''.

>>Petar Grašo u suzama: Ja ću se sad vjerojatno rasplakati, prvi put u svojih 20 godina

>>Leopardica Sonja oduševila žiri, a u finale prošli i Darko Cerniar, Irma Zrnčić te Bruno Zebić

Ključne riječi

Komentara 7

ES
Esteder
11:15 03.04.2017.

Evo da ti kažem što s 50k kuna... prvo se moraš ošišati i urediti malo bradu, da ne izgledaš tak zapušteno kao propali hašoman. Od onog šta ti je ostalo kupi bolju gitaru, i maleni praktični razglas pa sviraj okolo.. A i da si auto servisiraš da možeš na gaže ... ostatak daj si ženi ako ju imaš ona će znati šta dalje... Good luck my friend you will need it.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
10:44 03.04.2017.

ajd hvala bogu da nisu cajke!

JB
jasminko.bandalo
12:25 03.04.2017.

Bravo Krešo!Naklon do poda za maestralan nastup.Kritika RTL-u za termin emisije Nikad nije kasno.Doslovno su se držali naziva emisije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije