Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sestrične Filipa Sorko i Petra Egić

Ne želimo otvoriti restoran, tako se gubi kreativnost

Filipa Sorko i Petra Egić
Foto: Privatni album
1/2
27.05.2016.
u 11:42

Petra će se posvetiti pravnom fakultetu i polaganju ispita koji je dijele od diplome, a Filipa ima u planu organizaciju tajnih večera

Ovo je iskustvo koje se ne zaboravlja, rekla nam je nedavno Filipa Sorko ni ne sluteći tada da će joj sudjelovanje u RTL-ovu showu “Tri, dva, jedan – kuhaj” biti nezaboravno jer je sinoć sa sestričnom Petrom Egić postala pobjednica ove sezone!

Različit kulinarski doživljaj

– Bile smo iznenađene, u šoku, umorne jer smo ta zadnja tri dana kuhale bez stajanja, ali bile smo presretne – kaže nam Petra i otkriva kako će proslaviti ovu pobjedu.

– Danas spremamo slavlje u Filipinoj vikendici u Triblju. Dolaze nam i ostali kandidati iz showa, i Doris i Luka, Ina i Dina i Pante i svi ostali koji se uspiju organizirati i doći, a spremamo im obrazine, dvije torte i još svakakve delicije – najavila je Petra. Još nisu odlučile kako će potrošiti sto tisuća kuna.

– Razmišljale smo o tome da taj novac uložimo u znanje i usavršavanje, a što se tiče otvaranja nekog restorana, ne želimo ići u tom smjeru. Ona želi raditi tajne večere, priuštiti različite doživljaje ljudima na različitim mjestima, a ja bih joj se pridružila kad god bi bila prilika. Ne privlači nas kuhanje u restoranima gdje se uglavnom pripremaju a la carte jela i tu se gubi kreativnost – objašnjava Petra koju od diplome na Pravnom fakultetu dijele još dva ispita.

– Mislim da ću se definitivno posvetiti pravu, a kuhanje će se uvijek isprepletati s pravom – kaže.

Poznaju se od pelena

Filipina i Petrina obitelj dobro su upoznate s njihovim kulinarskim umijećem pa ih pobjeda nije iznenadila.

– Filipa i ja često kuhamo za naše obitelji, najčešće za Božić, i oni znaju da smo dobre u tome, ali nitko se nije nadao da ćemo pobijediti, znate onu želite si najbolje, a očekujete najgore – kaže Petra. Osim kreativnim tanjurima, djevojke su pažnju privukle i svojim neobičnim modnim kombinacijama, ali i odličnim timskim radom.

– Poznajemo se od pelena i djelujemo jako dobro jedna na drugu. Kad je jedna od nas živčana, druga je smirena i to super funkcionira – kaže Petra, a Filipa ne skriva koliko joj je ovo bila korisna životna lekcija:

– Ovaj je show najbolja i najjeftinija škola kuhanja dosad! Ni same nismo svjesne koliko smo novih i korisnih stvari naučile! Kada vam neko popljuje ono što skuhate, i to na nacionalnoj televiziji, to ćete zauvijek zapamtiti!

>> U dvoboju protiv Petre i Filipe borit će se Branka i Vladimir!

Komentara 3

TR
tretez
17:39 27.05.2016.

Djevojke su stvarno izvrsne u svakom pogledu, ali nam je mnogima bila puna kapa Špičeka, njegovih pristranosti i frustracija pred Pažaninom.

FA
Fake
15:17 27.05.2016.

Cure,svaka čast na pobjedi mada bi mi bilo drago da je pobjedio i drugi par.Kako god,četvero najboljih ljudi je bilo u finalu.Četvero nenametljivih,dobrih,vedrih i duhovitih ljudi,prije svega Luka i Doris.Oni su po simpatičnosti broj 1.

DU
Deleted user
12:27 27.05.2016.

Bravo cure! Lijepo razmišljanje u vezi trošenja novca, btw.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije