Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trema na snimanju

Natjecateljici X factora pozlilo i pala u nesvijest na pozornici

x factor
Foto: RTL televizija
1/4
27.04.2015.
u 10:35

Snimanje je odmah prekinuto, a prvi su u pomoć pritrčali Željko i Tonči

Da nije samo teško žiriju 'X Factor Adria' pri odabiru najboljih već i mladim talentima koji pred njih stanu, dokazat će danas u novoj epizodi 'bootcamp-a', kandidatkinja Katarina Simić iz Mladenaca u Srbiji.

Šarmantna babica koja je na audiciji izazvala veliku pažnju kad se predstavila pjesmom grupe The Weather Girls “It's Raining Men” nije mogla izdržati pritisak ove faze natjecanja, te se onesvijestila na bini! Snimanje je odmah prekinuto, a prvi su u pomoć pritrčali Željko i Tonči. “Samo smo, u jednom trenutku primjetili da Katarini nije dobro, uhvatila se za glavu i ubrzo srušila. Produkcija je odmah reagirala, sve se dogodilo munjevito!” – rekli su ostali kandidati.  Talentirana djevojka je potom morala napustiti snimanje i premjestiti se u studijski apartman, gdje joj je pružena liječnička pomoć. “Točno je da mi je pozlilo na snimanju, ali srećom sve je prošlo dobro.” – kratko je potvrdila Katarina.

A da to nije jedina stvar koja će obilježiti večerašnju epizodu, pobrinut će se i Željko Joksimović. Naime, poznati pjevač, svoju je grupu pjevača dobro izmučio! Nakon što su jedno za drugim počeli pjevati, Željko je počeo raditi rošade, pa se nekoliko kandidata našlo čak tri puta na pozornici pjevajući, a mnogi su se i rasplakali zbog njegovih odluka!

Iva Ćurić iz Đakova se pak posebno dojmila Joksimovića pa joj se on na kraju pridružio na pozornici, a lijepa je Đakovčanka morala dati sve od sebe ne bi li ga oborila s nogu. Nakon što u prvi tren nije mogla vjerovati da je Željko sjeo kraj nje na binu, on ju je zamolio da otpjeva pjesmu koja joj u tom trenutku 'leži na srcu'. Što je Iva odabrala i je li to dovoljno bilo da prođe u nastavak natjecanja ne propustite pogledati, večeras, od 20 sati na RTL Televiziji.

>> Joksimović šokirao gledatelje X factora! Je li pretjerao?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije