Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeras na HTV1

Natjecateljica The Voicea izazvala pravu pomamu među mentorima!

The Voice
Foto: dario njavro
1/5
24.01.2015.
u 09:00

Sve o kandidatima koji su prošli dalje čitajte u nedjeljnom izdanju Večernjaka

Druga emisija showa “The Voice – najljepši glas Hrvatske” bit će, kako doznajemo, još uzbudljivija nego premijerna emisija koju je prošlog vikenda gledalo gotovo milijun ljudi.

Mentori u HTV-ovu showu postaju, naime, sve kreativniji u privlačenju natjecatelja u svoje timove! Podsjetimo, svaki od njih mora izabrati po 12 kandidata koje će mentorirati. Kandidate biraju pritiskom na tipku “Moj glas”, no kada više mentora želi određenog kandidata u svom timu – pjevač je taj koji bira mentora.

U večerašnjoj emisiji vidjet ćemo oko koje je natjecateljice nastala takva pomama među mentorima da ju je Ivan Dečak najprije posjeo na stepenice, Jacques je zatim odveo do svoje mentorske fotelje i – ukrao Ivanu njegovu, a Tony je pak hladio Jacquesovom lepezom. Na koncu je Indira bila ta koja je morala intervenirati i natjerala ih da svatko sjedne na svoje mjesto, a da se natjecateljica vrati na pozornicu i u miru odluči čiji je tim najbolji za nju.

Jesu li džentlmeni još uvijek u modi, doznat ćemo večeras u 20.10 sati. Sve o kandidatima koji su prošli dalje čitajte u nedjeljnom izdanju Večernjaka.

>>Počeo show The Voice - pogledajte nastupe kandidata

Komentara 14

Avatar think pink
think pink
10:24 24.01.2015.

ajme... baš ludo... to svakako moram gledati... čini se da je bila vrhunska zafrkancija - žak je sjeo na tuđu stolicu, a ovaj drugi se hladio njegovom lepezom - kako originalno... kako duhovito... kako otkačeno. prava ludnica!!!! to može samo htv!!!

DU
Deleted user
11:21 24.01.2015.

freak show, s time da ne mislim na natjecatelje

MR
mrki69tua
11:14 24.01.2015.

Priča se da nakon svake emisije moraju popravljati postolje Jacquesove sjedalice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije