Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon neprimjerenih ispada

Kontroverzni bračni par iz X-factora konačno prekinuo šutnju!

 Natalia Kills
Foto: Screenshot
1/3
19.03.2015.
u 11:46

Na svojim Twitter profilima supružnici su se ispričali zbog neprimjerenih komentara i izrazili žaljenje zbog neugodne situacije koju su prouzročili.

Gledatelje novozelandske inačice popularnog glazbenog showa X Factor zgrozili su ispadi članova žirija Natalie Kills i Willyja Moona koji su bez imalo zadrške izvrijeđali Joea Irvinea, jednog od kandidata showa.

Supružnicima se, naime, nije svidjelo to što je Joe potpuno iskopirao imidž Willyja Moona pa su ga okrutno izvrijeđali.

Zbog svojih neprimjerenih komentara supružnici su odmah dobili otkaz, a o cijelom slučaju nisu davali nikakve izjave sve do sada. Ipak na Twitteru su odlučili prekinuti šutnju i izraziti žaljenje zbog neugodne situacije koju su prouzročili.

– Kod ovakvih emisija mnogo toga događa se iza scene i ono što se prikazuje nije uvijek cijela priča. Show me doveo do toga da iskažem svoju strast, dramatičnu ekspresiju i perspektivu. Poticali su me da otvoreno iznesem svoje mišljenje, no tada su stvari krenule u pogrešnom smjeru. Joe, nadam se da mi možeš oprostiti, želim ti sve najbolje! Budi prirodan, nekonvencionalan i budi ono što zaista jesi – stoji na Twitter profilu pjevačice.

S njom se složio i suprug Willy koji je također istaknuo da ono što gledatelji vide nije realan prikaz situacije. 

– Otišlo je predaleko i nisam imao namjeru povrijediti nekoga. Natjecateljima, žiriju, i najviše Joeu želim sve najbolje – poručio je glazbenik.

>>'Imam osjećaj da ćeš nečiju kožu zalijepiti na svoje lice i poubijati sve u publici'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije