Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naše prvo ljeto

Poznati otkrivaju kako se na plaži snalaze sa svojim bebama

marina
Foto: Tomislav Pulić
1/3
25.07.2014.
u 12:32

– Josip se iz kolica hoće baciti u more kad se šećemo uz obalu, toliko ga obožava. Nasmijava sve koji vide što radi. More mu nikad nije prehladno pa, kad ga gospođe vide da se tako neustrašivo kupa, kažu: "Ako se on može kupati, onda se valjda možemo i mi". Ne da se iz mora i svaki put urla kad mora na suho – smije se Marina koja na Viru ima vojsku pomagača zbog sina.

Neki događaji u životnu knjigu sjećanja upisani su velikim slovima, a prvo ljetovanje sa svojim novorođenčetom jedno je od njih. Zauvijek će ga pamtiti i naši poznati koji prvi put u morskim radostima uživaju sa svojim bebama.

Plač je tek na suhom

HTV-ova voditeljica i novinarka Marina Medved Pulić kaže da njezino prvo ljetovanje s desetomjesečnim sinom Josipom izgleda poput cirkuske atrakcije.

– Josip se iz kolica hoće baciti u more kad se šećemo uz obalu, toliko ga obožava. Nasmijava sve koji vide što radi. More mu nikad nije prehladno pa, kad ga gospođe vide da se tako neustrašivo kupa, kažu: "Ako se on može kupati, onda se valjda možemo i mi". Ne da se iz mora i svaki put urla kad mora na suho – smije se Marina koja na Viru ima vojsku pomagača zbog sina.

– Uz supruga Tomislava, tu su i moji mama i tata, a i pet Josipovih sestrični i bratića koji se stalno igraju s njim te mu pjevaju pjesmice koje sam ja njima pjevala dok sam ih čuvala kad su bili mali – razdragano će voditeljica.

Upravo je počelo i ljetovanje glumice Olge Pakalović i njezine 11-mjesečne kćeri Gale.

– Desetak smo dana na turi sjevernim Jadranom... Rijeka, Jadranovo, Krk – kaže Olga, uzbuđena što će njezina djevojčica prvi put smočiti nogice u slanoj vodi.

– Za Uskrs smo bile u okolici Zadra, ali onda je more bilo prehladno pa se samo igrala pokraj mora – otkriva. No, spremna je za more jer Gala je već iskusna plivačica.

– Cijelu zimu išle smo na bazen u kojem se kupala u svom kolutu i ronila. Malo je na početku plakala, ali sada se uopće ne boji vode. Samo uživa – ističe ponosna mama.

Tate vesele prve psine

Pjevačica Ida Prester i njezin suprug Ivan Peševski s petomjesečnim sinčićem Rokom hrabro su krenuli na turneju u sklopu koje će potegnuti od juga Crne Gore do Slovenije. Naime, Ida je promotorica glazbenih festivala koji se održavaju na tom potezu, a na nekima i nastupa pa spajaju ugodno s korisnim. Dok mama pjeva, Roka čuva tata. – Uigran su par, dva hahara. Kaže mi suprug da jedva čeka da Roko poraste da mogu od jutra do mraka skakati okolo i smišljati mami psine – smješka se Ida pa opisuje kako izgleda put s petomjesečnom bebom.

– To je kaos. Mali crvek od sedam kilograma ima više kofera od Paris Hilton! Kolica, ležaljka, kadica, igračke... Muž i ja uguramo četkice za zube i pun prtljažnik. Što će tek biti kad i njemu narastu zubi – kaže Ida. Ovo ljeto u sjećanju će ostati i glumcu Robertu Kurbaši i supruzi Kristini. Ljetna baza im je Split u kojem je njihov Marko Ilija 15. srpnja proslavio prvi rođendan.

Komentara 2

DA
danebi
12:45 25.07.2014.

Ne znam kako smo mi "nepoznati" sve to prezivjeli......a sad treba pisati ekstra o tome kako neki poznati prezive njihovo prvo ljetovanje s bebama?

GI
gibi1
04:01 26.07.2014.

Mislim da bi trebali zaposliti glasnogovornika za ovu temu jer su to dogadanja od izuzetnog znacaja za nas obicne smrtnike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije