Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Napetost raste: Ostala su 4 para, a pjevat će rock i balade!

Zvijezde pjevaju
Foto: HTV
1/4
24.04.2014.
u 14:50

Tko će biti bolji i tko će se više dojmiti stručnog žirija i gledatelja, doznajte već ove subote 26. travnja na HRT 1 iza 20 sati

HRT-ov show Zvijezde pjevaju došao je do polufinala i preostala četiri para ove će subote u sedmoj emisiji imati zahtjevan zadatak jer pjevaju po dvije pjesme različitih žanrova, od rock 'n' rolla, balada, soula, do popa i countryja.

Neki od njih sa pripremama su već završili a drugi koriste svo preostalo vrijeme do nastupa kako bi se što bolje pripremili, svjesni kako je riječ o jednoj od najuzbudljivijih i najmanje predvidljivih sezona ovog showa do sada. Jedan od četiri para nakon emisije napustit će natjecanje, a preostala tri nastupit će u velikom finalu, stoga napetost raste sa približavanjem polufinala.

Ivica Pucar ove subote pjeva country i soul.

- Malo smo pojačali probe, vježbamo svaki dan i probe sada traju dulje nego ranije. Radimo već šest tjedana i Maja sada već zna moje prednosti i nedostatke, stoga sada znamo na što se trebamo više usredotočiti na probama.

Ivica kaže i kako je ova je sezona nepredvidiva.

Foto: HTV

- Oni koji su slovili za favorite otpali su, stoga je vrlo teško bilo što predviđati, u ranijim sezonama nije bilo toliko iznenađenja kao u ovoj. Što se mene tiče, već sam premašio svoja očekivanja i ne opterećujem se plasmanom, rekao je.

Robert Kurbaša kaže kako su ovoga puta imali manje vremena za pripreme nego ranije. „Nešto smo manje vježbali nego inače zbog uskršnjih praznika, no sada se bacamo na probe punom parom, bit će zahtjevno jer pjevamo dvije pjesme a manje je vremena nego ranije. Drago mi je što smo došli do polufinala, zahvaljujem svima koji su glasovali za nas, ne opterećujem se porazom niti pobjedom, što bude bit će, kazao je Robert.

Tina Katanić otkriva kako se veseli zbog činjenice da nastupa u polufinalu.

- Divna smo ekipa, atmosfera na vježbama je sjajna, polovicu vremena pjevamo, polovicu se smijemo, i bit će mi žao kada se show završi. Ove subote pjevamo rock i baladu, izvest ćemo to u našem stilu; mladenački, spontano, zabavno i iskreno.

Foto: HTV

Veseli me što je show tako dobro prihvaćen među gledateljima koji me često zaustavljaju na ulici, posebno oni najmlađi, daju mi savjete, predlažu, komentiraju. Iako smo na korak do finala, ne opterećujem se time, najvažnije je zabaviti naše gledatelje, rekla je Tina.

Petra Dugandžić kaže kako si je za polufinale zadala zahtjevan zadatak.

- Pjevamo baladu i rock and roll, što se tiče balade, postavila sam si dosta visoku prepreku za preskočiti i nadam se da ću u tome uspjeti. Što se tiče rock and rolla, pjesma je poletna i nadam se da ćemo se svi skupa dobro zabaviti. Pripreme za nastup su gotove i još nam preostaje samo generalna proba, rekla je Petra. Kaže kako je potpuno nepredvidivo tko će ispasti a tko proći dalje odnosno pobijediti te kako će još mjesec dana po završetku showa sređivati dojmove.

Tko će biti bolji i tko će se više dojmiti stručnog žirija i gledatelja, doznajte već ove subote 26. travnja na HRT 1 iza 20 sati u 7. emisiji na kraju koje se opraštamo od još jednog para odnosno doznajemo tko su finalisti sedme sezone.

>>Duško Ćurlić: Morao sam na hitnu operaciju, ali sada sam dobro

>>Ana i Vlado: Među nama nije došlo do kraja ljubavi, volimo se i dalje na drukčiji način

Komentara 2

MA
mare0801
17:42 25.04.2014.

denihr,jebate što se ukusi razlikuju,meni oni jedini vrijede...

DE
denihr
08:16 25.04.2014.

Osim pjevanja važna je i simpatičnost para . Petra i Ervin su mi antipatični ,voljela bi da ispadnu što prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije