Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV povratak

Nakon pet godina izbivanja s malih ekrana, vratila se Nensi Blažević

nensi
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
26.06.2016.
u 22:08

Nekadašnje zaštitno lice HTV-ova Dnevnika i urednica 24 sata TV prešla je na Al Jazeeru Balkans gdje će uređivati i voditi vijesti

Brojnim novinarskim transferima između TV kuća kojima svjedočimo posljednjih mjeseci pridružilo se još jedno poznato lice informativnog programa. Naime, na Al Jazeeru Balkans došla je Nensi Blažević. Iako je prije pet godina mnoge iznenadila odlukom da mjesto urednice 24 sata TV zamijeni onim predavačkim, i to na Veleučilištu Vern i na taj način nestane s malih ekrana, sada se odlučila na veliki povratak.

Od četvrtka je Nensi Blažević već u Sarajevu u eteru Al Jazeere Balkans, i to kao voditeljica, ali i urednica njihovih Vijesti. Uskoro bi trebala preuzeti i neka nova zaduženja, javljanja iz zagrebačkog studija, ali i vođenje drugih emisija poput “Konteksta”. Nensi Blažević bila je jedno od omiljenih TV lica tijekom 14-godišnjeg rada na našoj javnoj televiziji, HTV-u gdje je postala simbolom informativnog programa. S Al Jazeere Balkans nedavno je otišla Mirjana Hrga, koja se vratila u Zagreb i započela raditi na RTL televiziji, pa ne čudi da su u Sarajevu odlučili pojačati svoje redove.

Prvim radnim danom Nensi Blažević pohvalili su se i na Twitteru Al Jazeere gdje su objavili i njezinu fotografiju u studiju. Pet godina izbivanja na Nensi nije ostavilo nikakva traga i poznata novinarka izgleda sjajno.

Nensi je udana za klavijaturista Parnog valjka Berislava Blaževića s kojim ima kćer.     

>> Medeni mjesec HRT-ove voditeljice i supruga na Kornatima

>> Edita Misirić se udala za svog Javora

Komentara 10

ZM
zmestrov
05:14 27.06.2016.

Moja susjeda nakon 7 dana prdnula, molim večernji da to objavi.

SO
SoloHan
01:33 27.06.2016.

E sad mogu mirno zaspat

DU
Deleted user
02:26 27.06.2016.

ali nensi lol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije