Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad nije kasno

Nakon 32 godine veze Elizabeta Vrban izrekla je da partneru Damiru, a na svadbu im je došla i Sanja Doležal

Nikad nije kasno
Foto: RTL
1/2
06.04.2017.
u 21:49

Damir Vrbljanac pred kamerama RTL-ovog showa zaprosio je ELizabetu, a vjenčali su se u srijedu u opatijskoj vijećnici

U RTL-ovom showu 'Nikad nije kasno' nakon 32 godine zajedničkog života Elizabetu Vrban zaprosio je njen partner Damir Vrbljanac, a sudbonosno 'da' su izrekli jedan drugome u srijedu navečer u opatijskoj vijećnici, a na svadbu im je došla i voditeljica showa Sanja Doležal. 

"U intimnoj atmosferu, uz kumove i nama najbliže prijatelje u opatijskoj vijećnici ozakonili našu dugotrajnu vezu. S nama je bila i naša Sanja Doležal što nam je velika čast i vrlo smo ponosni što smo je upoznali kao iznimnu osobu, široke duše i dobrog srca. Nakon čina vjenčanja otišli smo u opatijski hotel Miramar na dodatno slikanje i ugodno druženje. U petak slijedi nastavak fešte u Bregima iznad Opatije." - samo za RTL otkrila je Elizabeta.

"Betty, već smo neko vrijeme , uskoro 32 godine zajedno. Mislio sam još pričekati da se bolje upoznamo, međutim volio bih da na zajedničkoj fotografiji imam još kose, stoga sam odlučio požuriti. Koristim ovu priliku, pred ovom divnom publikom, da te pozovem da budeš moja supruga!" – tako je Damir zaprosio Elizabetu pred kamerama showa "Nikad nije kasno".

>>Ne znam što ću s 50 tisuća kuna, ali od karijere uličnog svirača ne odustajem

>>Petar Grašo u suzama: Ja ću se sad vjerojatno rasplakati, prvi put u svojih 20 godina​

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:12 07.04.2017.

Ah, ah, ah.

DA
Dada24
09:17 07.04.2017.

U ime oca i sina ...

IN
Inoha
22:07 06.04.2017.

Sta je bitna ta Doležal.Pjevacki je uvijek falša i da joj otac Mišo nije bio glazbeni urednik nikad nigdje nebi pjevala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije