Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultna serija

Nakon 25 godina na TV se vraća Twin Peaks

tp
Foto: Youtube Screenshot
07.01.2014.
u 12:51

Za sve one koji se još uvijek pitaju tko je ubio Lauru Palmer i maštaju o kavi i piti od višanja u zalogajnici Double D, redatelj kultne serije David Lynch ima dobre vijesti

Za sve one koji se još uvijek pitaju tko je ubio Lauru Palmer i maštaju o kavi i piti od višanja u zalogajnici Double D, redatelj kultne serije David Lynch ima dobre vijesti, piše Daily Mail.

Lynch, naime, priprema novi materijal kultne serije čije je emitiranje prekinuto 1991. godine. Ipak, duh preminule Laure Palmer u jednoj je epizodi FBI-jevu agentu Daleu Cooperu (Kyle MacLachlan) šapnuo da bi se mogli opet vidjeti za 25 godina, odnosno 2014. godine, s obzirom na to da se radnja serije odvija 1989.

Objavljen je i poziv za casting u kojemu se za ulogu konobarice traže "zgodne brinete i crvenokose djevojke u dobi između 18 i 27 godina".

Tijekom premijernog prikazivanja Twin Peaks je naišao na veliku popularnost među kritikom i publikom, no do kraja druge sezone gledanost je pala pa je mreža ABC seriju odlučila prekinuti.

>> Redatelj David Lynch u 66. godini očekuje četvrto dijete

Komentara 1

1A
1A
17:33 07.01.2014.

cista depresija ta bezvezna serija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije