Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kulinarski show

Najstresnija salata izbacila Dinu iz MasterChefa

masterchef
Foto: Nova TV
1/2
27.04.2015.
u 11:01

Tvoje kuhanje je prilična konstanta, to nije loše za jedan amaterski nivo, međutim ova grupica ovdje postaje sve više i više bazen s morskim psima, komentirao je Dino Dininu eliminaciju iz showa

- Tvoje kuhanje je prilična konstanta, to nije loše za jedan amaterski nivo, međutim ova grupica ovdje postaje sve više i više bazen s morskim psima. Svatko tko je malo slabiji će prije ili kasnije stradati - bio je Dinov komentar na Dininu eliminaciju iz showa.

Nakon polovice showa Dina je dočekala svoj kraj. Iako tvrdi kako je predosjećala da bi mogla napustiti show, u njoj je ipak tinjala nada da će ostati barem još malo. No, nakon Stres testa i ta se nada ugasila.

- Dobro je Dino rekao, svi koji smo tu smo ostali dobro kuhamo i sada je samo pitanje dana, netko mora pobijediti - izjavila je Dina nakon ispadanja.

Tema izazova Test kreativnosti je bilo zdravo kuhanje i povratak u djetinjstvo – kandidati su se morali sjetiti jela i namirnica koja kao djeca nisu voljeli i napraviti zdravi tanjur koji bi odgovarao i njima kao i djeci općenito. Ante, kao pobjednik Testa osjetila u prošloj epizodi, kao glavnu namirnicu odabrao je poriluk koja mu je danas jedna od dražih namirnica. Na kušanju je žiri ostao pomalo razočaran jelima kandidata. Radovan je zaključio da čim je kandidatima Damoklov mač nad glavom, odmah kuhaju loše dok je Andrej kazao:

- Više nego obroci prilagođeni djeci izgledaju mi obroci kuhani od strane djece. Taman kad se ponadamo da netko može nešto dobro složiti na tanjuru – nastane krah!.

Žiri je ove epizode odlučio nikoga ne isticati po kuharskoj uspješnosti te je Andrej razočarano dodao: - Mislim da danas u Stres testu ima premalo slobodnih mjesta!

Ante, koji je odabrao poriluk, na kraju ga je u jelu zanemario i više istaknuo artičoku što mu je Dino itekako zamjerio. Mišel je radila bakinu heljdinu kašu što je na kraju ispao dobar tanjur, ali Andrej je istaknuo da je ipak prejednostavan za sat vremena kuhanja.

- Kada sam te gledao što radiš i kada sam vidio tanjur sam mislio da je ovo jelo kojemu nedostaje nekakva poanta. To je ustvari dobar tanjur! - kazao je Dino, a Radovan se nadovezao: - Pozdrav baki, ovo je jako fino.

Dino je Ivi zamjerio što je podredila sadržaj formi, a Radovan joj je poručio: - Mene ne može impresionirati ljepota, ali okus da. Uspjela si skuhati  jako fino jelo!

Zanimljiv obrat dogodio se s Robertom koji je uvijek do sada dobro kuha. Dino mu je rekao kako mu je koncept tanjura nejasan, a Radovana je posebno naljutilo to što je Robert spojio rižoto, ribu moli kravlji sir. Jednako nezadovoljni bili su i s Ratkom koji je bio čvrsto uvjeren kako je ovoga puta uspio.

- Uz najbolju volju, cijeneći trud, ovo po meni ne valja! - kazao mu je Radovan. Darijevo varivo Dino je odbio probati jer je bilo prekuhano, a za drugi tanjur koji je bio imitacija jela nedavne gošće, Dino je komentirao: - Makar je ovo imitacija, to je ipak pomak za tebe! dok je Zvjezdani rekao kako joj jelo i nije najbolja kombinacija. Zanimljivo kušanje bilo je Ivanonog tanjura dok je Dino izjavio kako će "početi lupati glavom od zid", a Radovan je dodao kako bi bila apsolutna zvijezda bolničke kuhinje, dok je Dinin tanjur opisao kao: "Vrhunac bolničke kuhinje!"

Martina je napravila sličnu grešku kao i ostali, prekuhala je povrće i poriluk nije bio u prvom planu, a Dinov komentar: - Od tebe koja imaš dobre tehnike i koja si vrlo kreativna očekujem da minimalno znaš skuhati povrće. Malo mi lutaš, doveo ju je do suza.

- Teško je, stres je velik, a danas mi je baš naročito teško. Puno se traži, puno se očekuje, a kad malo daš onda te to košta jako. To se meni danas dogodilo - izjavila je Martina. Eleninim jelom žiri je bio zadovoljan, osim što joj je Dino kazao kako je trebala izvaditi kost iz ribe, a Josipu je Andrej rekao: "Nije tako ni neukusno."

Nedjeljna epizoda donijela je zanimljive obrate. Budući da su svi kandidati bili prosječni, žiri je odlučio izdvojiti samo najgore: Ivanu, Martinu, Roberta i Dinu koje je poslao u Stres test.

Stres test im je bio najstresniji do sada jer su imali samo petnaest minuta za napraviti kreativnu i zdravu salatu!

- Ovaj stres me razdrmao, probudila sam se. Kao da mi  netko tri šamara zalijepio. Imala sam viziju u glavi i idemo je staviti na tanjur. Nema zezanja, doma ne idem danas! Ne želim više ići u Stres testove. Želim pod svaku moguću cijenu izbjeći svaki mogući Strest test, ovo mi je katastrofa! - kazala je Martina koja kao da se probudila iz sna u Strest testu.

Kući se nije išlo ni Ivani koja je komentirala: - Interesantni su ti Stres testovi! Uvijek je nešto glupo u tom Stres testu i ti nikad ne napraviš to glupo dovoljno dobro i onda se pitaš: čekaj, ovdje kemijaš, radiš neke ludosti  i onda dođeš u taj Stres test i ne znaš ispoširati jaje, ne znaš kuhati juhu, ne znaš napraviti salatu, i što ti onda znaš?

Robert koji je do sada bio uvijek među najboljima završio je u Stres testu, no nakon što je završio kazao je: - Preživio sam, dobro je. Što te ne ubije, ojača te i to je to!

Mukotrpna borba završila je Dininim izlaskom iz MasterChef kuhinje.

- Moraš se izboriti za sebe. Moraš pokazati da si luđi, bolji i moramo se svi početi dizati. Ja sam se izborila za svojih TOP 11. Pošteno - izjavila je Ivana, a tko se neće uspjeti izboriti za TOP 10, ne popustite doznati u narednim epizodama MasterChefa na Novoj TV!

>> Za koga zapravo kuhaju majstori kuhinje na RTL-u i na Novoj TV?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije