Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE

Zoran Šprajc je najpopularniji i najbolji televizijski novinar

šprajc
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/10
24.09.2016.
u 18:35

Helena Puljiz proglašena je najboljom u kategoriji novinara internetskih portala, dok je Ante Tomić dobio nagradu za najboljeg novinara u tisku

Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc proglašen je danas na Weekend media festivalu najpopularnijim i najboljim televizijskim novinarom za ovu godinu, čime je postao dvostruki dobitnik nagrada. Naime, odlukom tisuću anketiranih građana upravo je Šprajcu pripala Nagrada za najpopularnijeg novinara, a isto mišljenje dijeli i 170 stručnjaka Hrvatske udruge za odnose s javnošću te profesori i studenti novinarstva koji su u kategoriji Najboljeg televizijskog novinara izabrali također Šprajca.

Primajući nagradu za najpopularnijeg novinara Šprajc reče da ta nagrada nije samo njegova već i svih onih koji rade RTL Direkt, dok je prilikom preuzimanja nagrade za najboljeg televizijskog novinara počeo u šaljivu tonu:

- Kolege su mi prije dodjele nagrade prijetile da će se, dobijem li je, vezati lancima za vrata protestirajući jer sam ja urednik i voditelj emisije, ali nisam novinar. Neću reći da griješe. I zato ovu nagradu posvećujem svim novinarima i novinarkama koje rade priloge za RTL Direkt.

U kategoriji najboljeg radijskog novinara ili novinarke, dodijeljene su dvije nagrade jer su dvije novinarke osvojile isti broj glasova, pa su najboljim radijskim novinarkama u 2016. proglašene Barbara Kolar s Antene te Elijana Čandrlić s Hrvatskog radija. Helena Puljiz proglašena je pak najboljom u kategoriji novinara internetskih portala, dok je Ante Tomić dobio nagradu za najboljeg novinara u tisku. 

>> 'Povjerenje bi trebalo biti jezik 21. stoljeća'

Komentara 19

SP
Spezispezi
20:08 24.09.2016.

Sami sebi nagrade dijele. Treba to drustvance dobro provjetriti.

Avatar peet
peet
21:56 24.09.2016.

Zoran Jovanovic ili Sprajc, pravi partijac i drug. Na sve nacine je drukao za partiju....a u izbornoj noci mu se faca objesila i navukao mrak na oci poslije prvih izbornih rezultata... Uzivao sam u faci g. Jovanovica, pardon Sprajca..

ĆA
ćaćaća
22:33 24.09.2016.

dovoljno da je srbin i svi mediji koje kontroliraju srbi hvale sami sebi i svojima dodjeljuju nagrade..jaka nagrada..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije