Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karijera dr. Phila prije Oprah Showa

Na Pickbox premijerno stigao Bull, serija inspirirana dr. Philom

Pickbox
Foto: PR FOTO
1/4
21.09.2016.
u 14:01

Svi koji su barem jedanput u životu bacili oko na popularni Oprah Show koji je obradio sve moguće i nemoguće probleme današnjice, čuo je za dr. Phila. Tip s brčićima, pronicav, s pametnim savjetima i strategijom kako riješiti problem – sigurno ga znate. CBS je o njemu snimio seriju, i to o karijeri prije one kada je postao talk show zvijezda, a ta serija je upravo sada došla na Pickbox. Bull možete ekskluzivno pratiti od 21.9., samo 24 sata nakon što se premijerno prikaže američkoj publici, a u glavnoj ulozi nije nitko drugi nego zvijezda Navy CIS-a, Michael Weatherly.

Karijera dr. Phila prije Oprah Showa

Michael Weatherly više nije agent Tony DiNozza u seriji Navy CIS nego se prihvatio sasvim drukčije uloge – one u kojoj glumi poznato TV lice, dr. Phila McGrawa, koji je stasao kao vrsni poznavatelj ljudskog uma u Oprah Showu. Prije nego što je Oprah proslavila Phila globalno, i to zato što joj je donio pobjedu u nekoj odvjetničkoj trakavici, ovaj psiholog imao je zanimljivu karijeru koja seže u oblasti konzaltinga i odvjetničkih usluga.

Weatherly u seriji Bull glumi Jasona Bulla, čovjeka koji je vlasnik tvrtke koja razvija strategiju obrane klijenata tako da dubinski analizira porotu.

Stvarni dr. Phil poštenjak, fikcijski malo izvan zakona

Uz brutalnu iskrenost, dr. Phil je pravi magnet za žene, posjeduje inteligenciju koja razoružava, šarm, drskost, a ljude čita kao otvorenu knjigu. Majstorski kombinira psihologiju, intuiciju i suvremenu tehnologiju kako bi pronikao u mozgove svih onih koji se nalaze u sudnici: porotnika, odvjetnika, svjedoka, optuženih…

McGraw, koji je i izvršni producent serije, izjavio je da Weatherly donosi puno humora ulozi, ali da ova serija nije biografska, nego je inspirirana njegovim likom. Tako nam dr. Phil poručuje da ona tri zakona koja Jason Bull uspije prekršiti već u prvim minutama epizode on nikada nije kršio u svojoj dugačkoj i zanimljivoj karijeri.

Nije Timov, nego Philov tim

Phil ima svoj super tim koji ekspresno rješava sve probleme do zadnjeg detalja, a glumci koji glume rame uz rame Weatherlyju su: Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Annabelle Attanassio i Chris Jackson.

Scenarij za ovu željno iščekivanu seriju, čije ćete nove epizode moći iz tjedna u tjedan pratiti na Pickboxu, napisao je upravo dr. Phil, a pridružio mu se i Paul Attanasio, čovjek koji je napisao scenarij za Donnieja Brasca te Rodrigo Garcia koji je režirao seriju.

Gledajte na Pickboxu ili na Pickboxu u MAX tv videoteci!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije