Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sapunica

Na Novoj TV pratit ćemo tešku borbu surogat-majke da zadrži dijete

28.11.2016.
u 16:15

Glumačka ekipa serije "Sudbina" koja se prikazuje na Novoj TV predvođena je nama poznatim Özcanom Denizom iz „Crne ruže“ i glumicom Hatice Şendil iz serije „Dila“, dok u RTL-ovoj "Ranjenoj ljubavi" glavne uloge igraju Halit Ergenc i Berguzar Korel.

Danas počinje bitka za gledanost, a u ovom natjecanju sudjeluju RTL i Nova TV koje večeras startaju s emitiranjem novih turskih sapunica. Kako smo već pisali na RTL-u se u seriji "Ranjena ljubav" na naše male ekrane vraćaju bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel, a na Novoj TV počinje turska uspješnica “Sudbina” koja prati život Kahramana, sina ugledne obitelji iz Tasarusa, i Elif, priproste djevojke koja radi u polju.

Odlična glumačka ekipa sapunice predvođena je popularnim Özcanom Denizom kojega hrvatska publika pamti iz hit-serije „Crna ruža“ i glumicom Hatice Şendil koju smo gledali u seriji „Dila“.

Njih dvoje (Kahraman i Elif) pripadaju posve različitim svjetovima pa se na prvi pogled čini da nikako ne mogu biti zajedno, ali u sve se uplete sudbina. Radnja serije prati ljubavnu priču, a bavi se i temama kao što su majčinstvo, obitelj i djetinjstvo.

„Sudbina“ je priča o borbi surogat-majke da zadrži dijete nakon što igrom sudbine otkrije da je ono njezino biološko dijete. No sve se zakomplicira kad se zaljubi u oca svoga djeteta.

Glavni lik Kahraman zaista voli svoju suprugu Defne. No nakon nesporazuma sa suprugom, trudna Defne odlazi u ludu vožnju koja završi teškom prometnom nesrećom. Od posljedica nesreće izgubi dijete i zadobije unutrašnje ozljede zbog kojih nikad više neće moći zatrudnjeti. Kahraman za sve to krivi sebe.

Kahramanova bogata obitelj već dugo priželjkuje da njihov sin dobije dijete. Kahramana osobito pritišće njegova majka Kijmet jer želi unuka. Budućnost te moćne obitelji ovisi o Kahramanu i njegovoj ženi Defne. Par čini sve kako bi dobio dijete, ali zbog velikog pritiska i stresa koji to uzrokuje Defne pada u duboku depresiju.Defnin je otac bolestan, a njeguje ga medicinska sestra i Defnina dobra prijateljica koja joj savjetuje da dijete dobije pomoću surogat-majke.

Defne o toj ideji razgovara s Kahramanovom majkom Kijmet koja osobito želi unuka, što je nužno kako bi se nastavilo obiteljsko ime. Defne i Kijmet uvjere Kahramana kako je najbolje da im dijete rodi surogat-majka. Potom posve slučajno upoznaju Elif kojoj pak očajnički treba novac.

Novu hit tursku seriju možete pratiti od danas, 28. studenoga na Novoj TV.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije