Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVENA RENDELI VEJZOVIĆ

Na HTV se vraća zabavno, ležerno, vedro i mozaično nedjeljno poslijepodne

Nevena Rendeli Vejzović
Foto: Storypress
1/3
15.01.2017.
u 10:57

Voditeljica otkriva sve o novom nedjeljnom showu na HRT-u, braku i životnim radostima

Voditeljicu Nevenu Rendeli Vejzović uskoro ćemo ponovno redovito gledati na malim ekranima HRT-a, gdje s iskusnom ekipom novinara i kolegom Danijelom Despotom priprema novu emisiju. Otkrila nam je o čemu je riječ i po čemu se taj projekt razlikuje od ostalih koji se trenutačno prikazuju na televiziji. Također je s nama podijelila što je veseli u životu, na što voli trošiti novac, kako joj je u braku s drugim suprugom Makom Vejzovićem, planiraju li proširenje obitelji te što su joj donijele tridesete.

Nakon dulje stanke ponovno ćemo vas gledati na malim ekranima. Otkrijte nam nešto o novoj emisiji.

Nova emisija ići će nedjeljom, a riječ je o mozaično-zabavnom showu, formatu u kojem su se gledatelji naviknuli gledati me. Veseli me jako rad na novom projektu jer u našem poslu odmor uvijek dobro dođe, ali nije dobar ako traje predugo. Nedjelja je kod većine ljudi rezervirana upravo za odmor pa će i naše teme biti upravo takve; ležerne, zanimljive i pozitivne.

Je li vaša uloga voditeljske naravi ili ste možda i autorica emisije? S kim od kolega surađujete na novom projektu?

Kao i uvijek dosad, u dvostrukoj sam ulozi – kao voditeljica i autorica emisije, s Danijelom Despotom. S nama radi prokušana ekipa urednika i novinara poput Tanje Tušek, Martine Validžić, Frane Ridjana, Koraljke Maričić, Irene Kosar, a bit će i još neočekivanih iznenađenja i pojačanja.

Po čemu se ta emisija razlikuje od ostalih formata koji se već prikazuju na malim ekranima? Čime planirate zaintrigirati gledatelje?

Za početak, nedjeljom već dugo nije bilo mozaično-zabavnog showa na ekranima, a mi svojim lifestyle reportažama, poznatim glazbenim i ostalim gostima želimo zauzeti prostor koji je zasad slobodan. Ekipa koja je radila hvaljenu emisiju Subotom ujutro sada ide korak dalje i televizijsko znanje primjenjuje na nedjelju poslijepodne.

Odakle inspiracija za tako nešto?

Inspiracija je rezultat gledanja puno svjetskih TV uspješnica uz primjenu iskustva s domaćeg terena. Iskreno, nedostaje mi nepretencioznog humora na televizijama i onog dobrog osjećaja koje TV talk showovi nude. Trudit ćemo se biti na tom tragu.

Pokreće me televizija uživo

S obzirom na to da ste neko vrijeme izbivali s malih ekrana, kako se sada osjećate? Imate li tremu? Osjećate li veće uzbuđenje nego kad ste svakodnevno pred kamerama? Ili se tu ipak osjećate kao kod kuće?

Na HRT-u sam već 12 godina i isprobala sam različite forme ovog posla. Trema je u javnom poslu uvijek prisutna, ali nije to ništa što dobra priprema ne može pobijediti. I ova će emisija ići uživo, kao i sve koje sam dosad radila, pa je uzbuđenje malo veće nego kad se snima, no opet, televizija uživo u ovom me poslu najviše pokreće.

Poznato je da ste pobornica zdravog života, da se stresa oslobađate trčanjem i da obožavate putovanja. Imate li još nekih strasti koje vas pune energijom? Što vas još veseli u životu?

O, da, naravno da ima. Trčanje, moda, televizija i putovanja. To su moje strasti, ne nužno tim redom i ovisno o godišnjem dobu. Zimi nema veće strasti od uživanja u kuhinji mojeg supruga, gledanja novih filmova i serija ili čitanja romana. Proljeće i ljeto uvijek su rezervirani za putovanja i prijatelje, a jesen za rušenje novih trkačkih rekorda.

Često vas svrstavaju među najbolje odjevene dame hrvatske javne scene. Koliko pozornosti ulažete u odijevanje i što vam znači moda?

Moda je jedna od mojih strasti, možda više kao vrsta svakodnevne imaginacije i umjetnosti. Ljubiteljica sam modnih časopisa, a privatno se ipak odijevam više praktično nego ekstravagantno. Volim se inspirirati zanimljivim profilima na Instagramu.

Postoji li neki ritual bez kojeg ne biste mogli zamisliti dan?

Dan je skup rituala – od jutarnjeg smoothieja preko obvezne “brainstorming” kave na poslu do čaše vina na kraju dana.

Na što volite trošiti novac?

Ne smatram se pretjerano rastrošnom, ali za putovanja i nova iskustva u životu ne žalim novac. Otkako sam se preselila u novi stan, najviše sam novca potrošila upravo na uređenje i ono još nije gotovo, ali to je očito rupa bez dna.

Što je najluđe što ste napravili u životu?

Najluđe? Pojma nemam, uvijek sam se vodila nekim instinktom pa su i najluđe odluke, na svu sreću, prošle bez velikih posljedica.

Što vas može izbaciti iz takta?

Sve manje stvari i ljudi. Tridesete su mi donijele smiraj.

Kako vam je u braku? Što smatrate da je potrebno za sreću u ljubavi i skladan zajednički život?

Puno ljubavi i tolerancije.

Kako najviše volite provoditi vrijeme sa suprugom Makom?

Nije bitno kako, važno je samo da smo zajedno.

Priželjkujete li uskoro proširenje obitelji?

Možda.

U kakvom ste odnosu s bivšim suprugom Marijanom?

Za bolji od našeg nisam čula.

>>Najbolji celebrity stil ima Nevena Rendeli, a najbolja dizajnerica je Ivana Omazić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije