Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI TALENT

Mladi Splićanin ponovno rasplakao žiri 'Pinkovih zvjezdica'

Roko Blažević
Foto: Screenshot
1/4
17.01.2017.
u 17:18

Jedini hrvatski predstavnik pojavio se četvrti put, a ovaj put je maestralno otpjevao pjesmu "Je t’aime" Lare Fabian.

Mladi Splićanin Roko Blažević (15) nastavlja oduševljavati žiri u pjevačkom natjecanju "Pinkove zvjezdice". Jedini hrvatski predstavnik pojavio se četvrti put, a ovaj put je maestralno otpjevao pjesmu "Je t’aime" Lare Fabian. Članovi žirija rekli su mu kako se nadaju da će djevojčica kojoj će jednog dana pjevati znati to cijeniti.

- Želim ti svjetsku karijeru, želim ti puno sreće, želim ti da se ne obazireš na bilo čiji loš komentar. Želim ti puno sreće, savršen si – rekla je Goca Tržan, koja nije mogla sakriti suze.

Iz tebe izbija plemenitost

- Zaledio si me! Ovo je bilo jako ozbiljno. Iz tebe izbija takva plemenitost da nas to obuzima. Stvarno bi se trebali posvetiti takvim talentima. Tebi je samo sreća potrebna, jer sve ostalo imaš - rekao je drugi član žirija, pjevač  Milan Stanković.

Podsjetimo Roko je nastupio i na RTL-ovu showu "Zvjezdice", kamo je ušao među prvih 15, a od lani je s Random Stipišićem i Lukom Mrduljašem član grupe RadioWho. A da mu se smiješi velika karijera govori i interes medija ne samo u Hrvatskoj i Srbiji, nego i u Austriji, gdje se također piše o njegovim nastupima. Portal Kosmo je tako donio priču o "hrvatskom talentu koji je uzdrmao srpski show".

 

>>Mladi Splićanin favorit 'Pinkovih Zvjezdica'

Komentara 12

Avatar Popspira
Popspira
18:28 17.01.2017.

Ajoj malac, nakon odslušanog i bogovi uz takav glas će zaplakati, że tem mlaiću...

GR
grodar
18:10 17.01.2017.

Ostani tamo

Avatar MK
MK
18:36 17.01.2017.

...Patetika - kao kod Aleksandra Vučića koji spašava zivote, ako treba helikopterom ili ako treba zaustavljanjem propagande na tračnicama na putu prema Kosovskoj Mitrovici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije