Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidjeli ste sve?

On je Ivo Robić i Zdenka Vučković u jednom, a Freddie Mercury šeta Hrvatskom

tvoje lice zvuči poznato
Foto: NovaTV
1/7
21.10.2014.
u 16:15

U showu "Tvoje lice zvuči poznato" ponovno su izvedene nevjerojatne transformacije

Nakon što smo mislili da smo već sve vidjeli, transformaciju muškarca u ženu, ženu u muškarca, ovaj put vidjet ćemo ipak nešto novo, a to je kako će jedna osoba glumiti njih dvoje, i to odjednom.

Već na fotoruletu prethodne emisije mogli smo primijetiti šok i nevjericu na licu natjecatelja showa Ronalda Brausa kada je saznao da je dobio zadatak u sljedećoj epizodi showa otpjevati pjesmu ''Mala djevojčica'' u originalnoj izvedbi Ive Robića i Zdenke Vučković. Ronald će tako za potrebe ove pjesme biti transformiran istodobno u oba izvođača, a kako će izgledati kao pola djevojčica, pola muškarac, saznat ćemo ove nedjelje u još jednom uzbudljivom izdanju plesno-pjevačkog spektakla ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Giuliana koji je netom prije fotoruleta izrazio želju za isključivo muškom transformacijom, prepoznat ćemo u spotu grupe Queen s pjesmom "I want to break free". Iako je poželio biti opet muškarac, Freddyja u ovom spotu pamtimo odjevenog u suknju i štikle, tako da se Giuliano ipak neće izvući s lakim zadatkom.

Andrea je izjavila da bi opet željela biti muškarac i to zavodnik, a fotorulet joj je izgleda ispunio želju jer je dobila zadatak transformirati se u Tonyja Cetinskog. Andrea će otpjevati njegovu pjesmu ''Nek ti bude ljubav sva''.

Mario koji je tijekom cijele emisije bio u pospanom raspoloženju, baš onako kako priliči liku Jima Morrisona, u sljedećoj će prodrmati studio kao Dino Dvornik s pjesmom ''Hipnotiziran''. Vanda Winter i ovaj put utjelovit će jednog od svojih idola, ali ovoga puta s naše domaće estrade – Ninu Badrić s pjesmom "Moje oči pune ljubavi". Minea se vraća u žensku ulogu te nakon što je rekla da će joj poslije MC Hammera sve biti lakše, postaje Kylie Minogue te izjavljuje: „Izazov za izazovom – to se traži!“ Koliko će Minei biti ovaj izazov zaista velik te kako će otpjevati pjesmu "Can't get you out of my head", saznat ćemo ove nedjelje.

Jasna ovaj put postaje glazbena ikona Madonna te će otpjevati pjesmu "Vogue", a Baby Dooks će morati proći transformaciju u Jasenka Houru iz Prljavog kazališta s pjesmom  "Heroj ulice".

>>Jole joj je bio prva liga, ali Minea kao MC Hammer! To morate vidjeti

>>Sedam sati šminkanja do savršene dvojnice – Ona može sve: od Jole do džepne Venere

>>Vanda pobjednica 3. emisije, Sandra Bagarić joj se poklonila

Komentara 1

BR
brodludjaka
20:25 21.10.2014.

Cijela emisija je dosadna i nije nimalo zabavna. Braus je najgori zapravo, jer ne zna pjevati (iako je navodno operni pjevač), ne zna plesati, ne zna čak biti šarmantan, ne zna čovjek ništa. A vazda se negdje gura. Očito mu plate da ima što jesti, a onda nas građane maltretiraju sa istim netalentiranim facama. A ona Bagarićka je pak prenaporna u svakom trenutku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije