Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna novinarka zaludjela muškarce

Obožavatelji Mirte Šurjak zbog nje su spremni odreći se i navijanja za Dinamo

mirta šurjak
Foto: Instagram
1/2
18.08.2015.
u 14:30

Nakon što je objavila fotografije s plaže, Mirtin profil na Instagramu bio je zasut komplimentima pa čak i bračnim ponudama

Ženski dio sportske redakcije HRT-a svakodnevno prati sportska zbivanja, ali svakodnevno se i bavi sportom. Lana Banely tako redovito trenira boks, dok Mirna Zidarić i Mirta Šurjak kondiciju održavaju jogom. Da je u zavidnoj formi, Mirta Šurjak dokazala je i fotografijama s plaže koje je objavila na Instagramu i dobila samo komplimente na račun izgleda.

Jedan je obožavatelj Mirti, koja kao rođena Splićanka oduvijek navija za Hajduk, tako napisao:

– Zbog tebe ću prestati navijati za Dinamo!

Mirta pazi i na prehranu i odrekla se mesa, ali jede sve iz mora te se uglavnom pridržava principa makrobiotičke prehrane uz dosta žitarica i grahorica. Zahvaljujući dobroj genetici i sportskom načinu života, Mirta ni tijekom trudnoće s kćeri Dominom Kjarom nije dobila puno kilograma.

– U trudnoći sam se udebljala sedam kilograma i mjesec i pol dana poslije poroda već sam počela vježbati jogu i zumbu – ispričala nam je Mirta u jednom intervjuu.

>>Nada i Mirta Šurjak: Joga i šoping najdraže su nam zajedničke aktivnosti

>>Mirta Šurjak i Viktorija Rađa učile postupak oživljavanja

Komentara 4

DU
Deleted user
18:04 18.08.2015.

lako za ove dinamovce cega bi se odrekli, nego cega se je Giovanni odrekao ili nije ☺

DU
Deleted user
18:46 18.08.2015.

Dubokouman tekst, svaka cast!

RI
rikavac
14:56 18.08.2015.

Mirta ,Mirta svaka cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije