Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolina sunca

Miraj Grbić: Uz suprugu se osjećam zaštićeno i paženo!

Miraj Grbić
NN
25.10.2009.
u 16:05

U gostujućoj ulozi knjigovođe iz Bistre, sarajevski glumac na setu će se pridružiti svojoj supruzi, 25-godišnjoj glumici Mariji Omaljev Grbić

Sarajevski glumac Miraj Grbić i njegova supruga Marija Omaljev Grbić srest će se u sapunici “Dolina sunca”. No, iako bi zvučalo idilično da novi, pomalo smotani knjigovođa kojeg će utjeloviti 33-godišnji glumac, svoju dragu otme smutljivcu Juranu Vitezoviću, s kojim je Marija u “serijskom braku” – do ovakvog raspleta u Jablanovu neće doći.

– Ja sam se tek doselio u Bistru nikoga ne znam i ne mogu joj pomoći – našalio se glumac. No, tako nije bilo i s druge strane pa je njemu 25-godišnjakinja ipak otvorila “vrata Jablanova”.

– Marija me ugostila na setu, upoznala me s glumcima i jako me pazi. Osjećam se zaštićeno – rekao je Miraj koji je ovom ulogom započeo karijeru u sapunicama, ali i suradnju s kućom Ring multimedija. Zbog toga se iz rodnog Sarajeva preselio u Zagreb.

– Dobro mi je što sam malo ovdje, malo tamo. Putujem i upoznajem nove ljude – kaže Grbić kojeg smo vidjeli i u seriji “Lud, zbunjen, normalan”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije