navigacija TV 30
Dolina sunca

Miraj Grbić: Uz suprugu se osjećam zaštićeno i paženo!

U gostujućoj ulozi knjigovođe iz Bistre, sarajevski glumac na setu će se pridružiti svojoj supruzi, 25-godišnjoj glumici Mariji Omaljev Grbić

Miraj Grbić: Uz suprugu se osjećam zaštićeno i paženo!

Foto: NN

Sarajevski glumac Miraj Grbić i njegova supruga Marija Omaljev Grbić srest će se u sapunici “Dolina sunca”. No, iako bi zvučalo idilično da novi, pomalo smotani knjigovođa kojeg će utjeloviti 33-godišnji glumac, svoju dragu otme smutljivcu Juranu Vitezoviću, s kojim je Marija u “serijskom braku” – do ovakvog raspleta u Jablanovu neće doći.

– Ja sam se tek doselio u Bistru nikoga ne znam i ne mogu joj pomoći – našalio se glumac. No, tako nije bilo i s druge strane pa je njemu 25-godišnjakinja ipak otvorila “vrata Jablanova”.

– Marija me ugostila na setu, upoznala me s glumcima i jako me pazi. Osjećam se zaštićeno – rekao je Miraj koji je ovom ulogom započeo karijeru u sapunicama, ali i suradnju s kućom Ring multimedija. Zbog toga se iz rodnog Sarajeva preselio u Zagreb.

– Dobro mi je što sam malo ovdje, malo tamo. Putujem i upoznajem nove ljude – kaže Grbić kojeg smo vidjeli i u seriji “Lud, zbunjen, normalan”.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija