Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj!

Milin soparnik i janjetina nisu ispunili očekivanja žirija!

Tri , dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/7
23.04.2014.
u 10:58

Mile se silno trudio, ali nije bio blizu bakinim receptima, dok su Ankini bili za prste polizati! Nakon loše pripremljenih tripica i pince, Milivoj je prošao popravni ispit

Natjecatelji su sinoć imali priliku pripremiti soparnik i janjetinu lešo s raštikom na tradicionalni način, upravo po onim na koji su radile bake gostujućeg člana žirija, Siniše Pavića, i voditeljice Antonije Blaće.

Mile se silno trudio ali nije bio blizu bakinim receptima, dok su Ankini bili za prste polizati! Nakon loše pripremljenih tripica i pince, Milivoj je prošao popravni ispit i iznenadio žiri svojom verzijom soparnika s raženim brašnom. Radio ga je prvi put, baš kao i Natalija, dok je iskusna Evelina svojeg pekla na dnu pladnja kako bi ga lakše okretala. Žiri je teškom mukom pronašao soparnik koji je najmanje zadovoljio njihove nepce…

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Foto: RTL

S druge strane, janjetina lešo s raštikom, nije zadala previše muka natjecateljima, iako se žiri nadao da će imati i previše problema. Zadovoljili su kriterije žirija, tako da su sitni detalji odlučivali o pobjedniku dana.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Foto: RTL

Tako su se sinoć Anka i Mile našli na vrhu, odnosno pri dnu ljestvice najboljih. I dok je žiri pohvalio Anku zbog soparnika koji je bio najsličniji onome kojeg je radila Sinišina baka Marija, a i zbog odlično skuhane i začinjene janjetine i raštike, Mile nije bio te sreće jer se donja kora njegovog soparnika 'izgubila', a janjetina ostala predugo na zraku, pa se do prezentacije osušila. Zlatan se ovaj put izvukao jer je imao jedan bod više od Mile.

- Mili je presudilo to što on pamti neke bolje soparnike iz djetinjstva i komina. A tako se veselio današnjim izazovima! I onda je, odjednom, sve krenulo nekako u krivo…, izjavio je gost sudac, Siniša Pavić.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Foto: RTL

- Vidi se da je Anka na svom terenu. Napravila je odličan soparnik i imala malo drugačiji pristup od ostalih, bez previše suhog tijesta. A i s raščikom je „doma“, to se odmah vidjelo…“, objasnila je Željka odluku žirija.

Je li Mili titula najlošijeg u danu postala navika, vidjet ćemo u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj“.

>>Osim što kuša hranu, Tomislav Špiček spaja parove

>>Bisera pustila suzu za Jelenom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije