Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Matteo Cetinski plesom Jelene Rozge zaliječio išijas

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/3
19.10.2016.
u 14:54

Pjevač će u vrućim hlačicama, štiklama i s perikom pokušat vjerno dočarati Jelenu i atmosferu iz njezina spota za pjesmu "Kraljica"

Transformacija u pjevača Parnog valjka Akija Rahimovskog u prošloj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" donijela je pobjedu Matteu Cetinskom, a ove nedjelje za prvo mjesto se bori transformacijom u Jelenu Rozgu. U vrućim hlačicama, štiklama i s plavom perikom pokušat će vjerno dočarati Jelenu i njezin spot za pjesmu "Kraljica".

– Zabavljam se na probama, išijas mi je prošao od razgibavanja kukova – kaže Matteo. Njegova kolegica Lana Jurčević ove nedjelje postaje Halid Bešlić, a da bi joj glas zvučao poput legendarnog pjevača, Lana mora puno šutjeti, što joj malo teže pada. Treći put u ovom showu Nove TV glumica Hana Hegedušić će postati muškarac, a ovaj put prerušit će se u američkog repera Armanda Christiana Pereza poznatijeg kao Pitbull. 

Damir Kedžo je odlučio zbog zdravstvenih tegoba preskočiti nastup u ovoj epizodi i njegov džoker će mu priskočiti u pomoć i umjesto njega transformirati se u Tinu Turner. Žanamari je oduševljena što joj je pripao zadatak da se transformira u Fergi i veseli se prilici da nauči zahtjevnu koreografiju za pjesmu ''A little party never killed nobody''.

Fil Tilen će ponovno koračati pozornicom u štiklama jer postaje Minea, a Anu Maras Harmander čeka energična Pink i još energičnija pjesma ''Try''. Filip Dizdar ima zahtjevan zadatak jer ga je dopala legendarna grupa The Beatles i k tome mora izvesti nekoliko njihovih pjesama tijekom nastupa.  
 

Komentara 1

GV
golub Vaso
15:55 19.10.2016.

ples duginih boja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije